reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

GRATULACJE!!!!!!!!

ja z doskoku... nie mam siły i ochoty dziisaj na kompa... po wynikach i konsultacji u lekarza... młody ma początkowe stadium mononukleozy... dostaliśmy jakieś leki... i mamy obserwować... za 2 tygodnie ponowne badanie...:-(

reklama
TOSIA GRATULUJĘ !!!!
Nawet przez chwilę nie wątpiłam że będzie inaczej panikaro jedna :-)
Tzn pani mgr :-D

Patisia16 masz te wyniki w domu? Co w nich było najbardziej nie tak?
Jakie miał wartości prób wątrobowych?
Pytam bo Iza ma znów Aspat wysoki i 13 kwietnia mamy wizytę u hepatologa.

Andziu niestety nie mam wyników w domu wpiął całe te badania do karty małego, ale mam w miare blisko przychodnie to mogę podejśc w któryś dzień i zrobić xero tego, mogłam wcześniej zrobić,ale nawet o tym nie myślałam żeby to kserować, bo się denerwowałam wizytą :/ Ale wiem z tego co mówił lekarz, że Aspat i Alat miał dosyć wysoki:/

Dzięki dziewczyny za wiarę i trzymanie kciuków :tak: Na 6 osób oblał 2 więc wesoło nie było. Człowiek miał dwie opcje ... albo zaczął mówić i mówić i mówić, albo musiał mieć cholerną wiedzę, żeby odp. na pytania komisji.

Wracam do domu, a w drzwiach moje dziecko z bukietem tulipanów i słowami "glatuluje" :-D Potem biegała po domu i krzyczała "mama jest pani magistel". Za to wieczorem sprawiła mi przykrość, bo najpierw ona będzie się przytulała do kołatki (takiej do grania), a nie do mnie. No to ok ... a za chwilę płacz więc mówię coś do niej spokojnie, a Hania "cemu na mnie ksycys" Nosz cholerka jasna nawet o pół tonu głosu nie podniosłam :-:)-:)-( No i "tatuś mnie nie sytulił na doblanoc" i jak tatuś przytulił to już będzie z tatusiem spała. Przykro mi, bo nie krzyczę na nią w ogóle, a ona mi potrafi z takim tekstem wyjechać :-(

Patisia 3mam kciuki, na pewno będzie dobrze :*

Tosia GRATULACJE!!!!! Witam w gronie magisterków!!!

73176829.gif

Agacjone stara dupciu (zgrabna dupciu hehe) STO LAT!!!!!!

92649049.gif

Agacjone
jeszcze tutaj 100 latek życzę :) i zdrowego bobasa :) a najlepiej dziewczynki do pary z Kubusiem :)

Ewelka
biudulka... przekaż jej od nas życzenia szybkiego powrotu do siebie ! I niech twarda będzie :)

reklama
Hejo :happy: Zaraz kładę się spać po tym jak poinformowałam męża, że mam oficjalnie w du.pie sprzątanie :-D Mam zamiar się za nie zabrać w sob. a do tego czasu będę się legalnie obijała :tak:

Napiszę Wam jeszcze co moje dziecko dziś wymyśliło wieczorem :-D mówi do mnie ... "Mamusiu włącys mi piosenkę "łoc mi beln" i musiałam jej do snu puścić ... Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie - teledysk z Megan Fox :-D:-D:-D

Do góry