reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

GRATULACJE!!!!!!!!

ja z doskoku... nie mam siły i ochoty dziisaj na kompa... po wynikach i konsultacji u lekarza... młody ma początkowe stadium mononukleozy... dostaliśmy jakieś leki... i mamy obserwować... za 2 tygodnie ponowne badanie...:-(

reklama
TOSIA GRATULUJĘ !!!!
Nawet przez chwilę nie wątpiłam że będzie inaczej panikaro jedna :-)
Tzn pani mgr :-D

Patisia16 masz te wyniki w domu? Co w nich było najbardziej nie tak?
Jakie miał wartości prób wątrobowych?
Pytam bo Iza ma znów Aspat wysoki i 13 kwietnia mamy wizytę u hepatologa.

Andziu niestety nie mam wyników w domu wpiął całe te badania do karty małego, ale mam w miare blisko przychodnie to mogę podejśc w któryś dzień i zrobić xero tego, mogłam wcześniej zrobić,ale nawet o tym nie myślałam żeby to kserować, bo się denerwowałam wizytą :/ Ale wiem z tego co mówił lekarz, że Aspat i Alat miał dosyć wysoki:/

Dzięki dziewczyny za wiarę i trzymanie kciuków :tak: Na 6 osób oblał 2 więc wesoło nie było. Człowiek miał dwie opcje ... albo zaczął mówić i mówić i mówić, albo musiał mieć cholerną wiedzę, żeby odp. na pytania komisji.

Wracam do domu, a w drzwiach moje dziecko z bukietem tulipanów i słowami "glatuluje" :-D Potem biegała po domu i krzyczała "mama jest pani magistel". Za to wieczorem sprawiła mi przykrość, bo najpierw ona będzie się przytulała do kołatki (takiej do grania), a nie do mnie. No to ok ... a za chwilę płacz więc mówię coś do niej spokojnie, a Hania "cemu na mnie ksycys" Nosz cholerka jasna nawet o pół tonu głosu nie podniosłam :-:)-:)-( No i "tatuś mnie nie sytulił na doblanoc" i jak tatuś przytulił to już będzie z tatusiem spała. Przykro mi, bo nie krzyczę na nią w ogóle, a ona mi potrafi z takim tekstem wyjechać :-(

Patisia 3mam kciuki, na pewno będzie dobrze :*

Tosia GRATULACJE!!!!! Witam w gronie magisterków!!!

73176829.gif

Agacjone stara dupciu (zgrabna dupciu hehe) STO LAT!!!!!!

92649049.gif

Agacjone
jeszcze tutaj 100 latek życzę :) i zdrowego bobasa :) a najlepiej dziewczynki do pary z Kubusiem :)

Ewelka
biudulka... przekaż jej od nas życzenia szybkiego powrotu do siebie ! I niech twarda będzie :)

reklama
Hejo :happy: Zaraz kładę się spać po tym jak poinformowałam męża, że mam oficjalnie w du.pie sprzątanie :-D Mam zamiar się za nie zabrać w sob. a do tego czasu będę się legalnie obijała :tak:

Napiszę Wam jeszcze co moje dziecko dziś wymyśliło wieczorem :-D mówi do mnie ... "Mamusiu włącys mi piosenkę "łoc mi beln" i musiałam jej do snu puścić ... Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie - teledysk z Megan Fox :-D:-D:-D

Do góry