reklama
xTosia
Cudowna Haneczka
Dzień doberek kochane. Byłam dziś na uczelni pozałatwiać część rzeczy związanych z obroną i okazało się, że zajmie mi to jeszcze przynajmniej do środy Od niedz. do śr. będę codziennie w szkole, bo jak jest ktoś tam to kogoś nie ma, a ktoś inny jest w inny dzień i tak muszę jeździć jak powalona. No ale mam nadzieję, że to w końcu załatwię.
Miałam dziś z koleżankami iść na aerobik, ale okazało się, że po zrobieniu dziś reszty opłat mamy na życie jakieś 400 zł Więc nawet się nie wybieram :-( Laski wpadną upichcić cosik na obiadek i zjeść sobie ze mną, a potem pójdą same.
Miałam dziś z koleżankami iść na aerobik, ale okazało się, że po zrobieniu dziś reszty opłat mamy na życie jakieś 400 zł Więc nawet się nie wybieram :-( Laski wpadną upichcić cosik na obiadek i zjeść sobie ze mną, a potem pójdą same.
Martilla właśnie chciałaś to masz. teraz na własnej skórze możesz poczuć to co my wszystkie przeżywałyśmy
oby mdłości i te sprawy nie trwały za długo! jeszcze tylko nie cale 9msc
Patysia łobuzy góra
my leniwa niedziela odmrażam mięsko zrobie sałatkę i frytki. zaraz ide pod prysznic bo jak pisalam wczesniej leniwa niedziela i jeszcze w piżamie chodzę
oby mdłości i te sprawy nie trwały za długo! jeszcze tylko nie cale 9msc
Patysia łobuzy góra
my leniwa niedziela odmrażam mięsko zrobie sałatkę i frytki. zaraz ide pod prysznic bo jak pisalam wczesniej leniwa niedziela i jeszcze w piżamie chodzę
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
martilla wiem co czujesz...
mnie w ciązy żadne dolegliwości nie omijają
więc nie zazdroszczę....
mnie mało nanecie.. bo pogodę mamy super.. prawie jak lato ...
normalnie żyć nie umierać
no sorki ja umieram wieczorami z bólu
ale już niedługo i rodze..
matko jak to szybko zleciało:-)
miłego dnia
mnie w ciązy żadne dolegliwości nie omijają
więc nie zazdroszczę....
mnie mało nanecie.. bo pogodę mamy super.. prawie jak lato ...
normalnie żyć nie umierać
no sorki ja umieram wieczorami z bólu
ale już niedługo i rodze..
matko jak to szybko zleciało:-)
miłego dnia