reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
kaczucha spokojnie mowi malo i niewyraznie:) do 3lat ma czas:p
Mojej sąsiadki syn jest z kwietnia i też mówi niewyraźnie. A sąsiadów córka z kolei starsza od Hani i też mimo, że mówi ciężko ją zrozumieć.

A Hania dzisiaj czyści okno chusteczką i mówi: "Cholera ale tu jest bałagan":-D
Wogóle nawet nie wiem kiedy ona zaczeła tak wyraźnie i wszytsko mówić. Już można z nią spokojnie pogadać.
Hmm to imię "Hania" to był trafny wybór ;-) Moja też śmiga super całymi zdaniami aż czasem mówię sobie, że pragnę czasów kiedy nie mówiła :-D

hej laski
ja mlodej niczego nie ucze...moj nieraz zaklnie...ale ja czasem tez :/ i smiac mi sie chcialo jak tak powiedziala
Kochana my też czasem przeklniemy przy Hani i zdarzy się jej powtórzyć, ale bardzo rzadko więc jeśli Twoja niunia nie mówi często tych słów to nie ma się co martwić.

A ja przyszłam z mężem po pracy do domu, zjadłam obiad i ... poszłam spać :-D Pierwszy raz od dawna spałam po południu i obudził mnie dopiero o 19:30, bo musiał do pracy wyjść :-D Hania je kolacje więc chyba po 20 zrobię podejście do uśpienia jej.

Tosia no na szczescie zdaza jej sie to zadko....nie slysze w jej slownictwie takich brzydkich slow chociaz cos tam mowi po swojemu ale nie zaklnie :)

ewelka Izie też się zdarzyło kilka razy :-p Teraz już raczej nie,a nawet do mnie czy męża powie jak nam się wymknie,dlaczego brzydko mówimy :-p
Ale nieraz też z niej kupa śmiechu była.Bo coś jej się nie udawało,słyszę że coś powiedziała nie tak i pytam: Co mówiłaś Izuniu? A ona: nie mówiłam nic brzydko mamusiu :-) Sama się sprzedała że coś palnęła :-)
Ostatnio do mojego taty powiedziała: dziadku jak będę duża to też będę przeklinać :-D

hej dupki
Wiki to ostatnio reaguje na zapalone swiatlo...ciagle mowi "sgassss" i chodzi i gasi...i nie patrzy czy to ciemno juz za oknem :) i nawoluje psa aby przyszedl bo chce mu zalozyc kaganiec...a niestety mojej mamy pies warczy na nia jak sa rodzice w domu bo jak ich nie ma to jest luz ona moze po niej lazic i sie znia bawic...a mowi "odz tyyy" -chodz tu :D wczoraj lezala w lozku i mi tez takim tekstem palnela ze mam do niej przyjsc hahah

reklama
Do góry