reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hahaha Ewelka no nieźle :-D Moja Hania też swego czasu używała czasem różnych niepożądanych słów, ale jej minęło :tak:

Moj pyszczek mały coraz bardziej się chyba do męża zaczyna przywiązywać, bo często mówi "ja za tatusiem tęsknię" ... więc może będę miała trochę spokoju :-D

Laski zostało mi 4 str. pracy mgr do napisania + wstęp i zakończenie i wysyłam promotorowi modląc się żeby ją przyjął i nie wprowadzić wielu poprawek. Do weekendu powinnam się wyrobić mam nadzieję. 3majcie błagam kciukasy.

Zmykam spać, bo tempo w pracy mnie dobija, a tu jeszcze pisanie tej mgr :baffled: Mąż chrapie w najlepsze sobie :sorry2:

Buziolki krejzolki i miłego dzioneczka Wam życzę :*

Ewelka przeszło po pączusiu, powiadasz? :-p
A u mnie mała dalej choruje.Wczoraj lepiej było,a dziś dobija mnie swoimi histeriami...

hej
a mi smutno bo chyba sie w tym cyklu nie udalo...:zawstydzona/y:niby okresu niemam ale jakies plamienia na brazowo takze pewnie poczatek @..wrrrrrr:baffled::baffled:

agacjone-mało kiedy udaje się tak szybko...

Ilonka-Twój Fil jest starszy od mojego o 2 m-ce-powiedz mi-czy Twój dużo mówi?bo mój 5 słów na krzyż :/

dzwoniłam do przychodni zapytać o wyniki badań małego i wyniki ogólne są dobre ale ma za dużo wapnia a poprzednim razem miał za dużo żelaza :/ nie wiem od czego to i czy to groźne.Któraś się orientuje w tym?Bo czytając w necie to już się boję no :(

hahaha-Ty to zawsze mnie rozwalasz jak coś powiesz ;p ja też jeszcze nie panikuje,ale miło by było się z nim porozumieć w ludzkim języku ;) a z tym bieganiem to sama prawda ;p

agacjone
czyżbyś starała się o dzidzię? Chyba gdzieś to ominełam.
Jeśli tak to pocieszam, bo z Hanusią w ciązy miałam plamienie właśnie brązowe.

A u mnie mleczko zanika po Bromergonie. Najgorsze 2 dni przepełnienia piersi przeżyłam na szczęscie. Już teraz może być tylko lepiej i do niedzieli powinnam całkiem spalić sobie pokarm.

A Hania dzisiaj czyści okno chusteczką i mówi: "Cholera ale tu jest bałagan":-D
Wogóle nawet nie wiem kiedy ona zaczeła tak wyraźnie i wszytsko mówić. Już można z nią spokojnie pogadać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka Iza też jeszcze R nie mówi tylko L.
Ostatnio mówi do mnie: śniło mi się mamusiu,że miałam kulę... Więc pytam się jaką kule? A ona: nie kulę!!! tylko kulę...co lobi kukulyku :-):-)

Do góry