reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Pokaże więc moje córeczki
dsc010221.jpg

dsc010291.jpg

dsc010402.jpg

reklama
Hannah-słodkie fotki :tak: dziewczyny super :tak:

a moje młode miało dziś w klubie zabawę karnawałową :-) poszedł z babcią bo jak jest ze mną to jest diabłem wcielonym a babci słucha...ehhh.Babcia zrobiła foty ale młody na każdej tyłem-hehe.Zrobiłam mu jednak fotę zanim wyszedł i tak się prezentował mój mały muszkieter ;p w czwartek dzień babci i dziadka...no ciekawa jestem co mój odwali :zawstydzona/y:

100_9307a.jpg

o rany...byłam z siorką na lodowisku...fajnie się śmigało ale raz się wy....bałam i nie wiem po wuja wzięłam na ręce upadłam.Dobrze, że nie połamałam!!Za to stłukłam porządnie bo mnie tak nawalają,że szok :/ chodzi o to miejsce od wewnątrz dłoni pod kciukiem :/ ała :(
idę z młodym na badania krwi jutro a pojutrze na badanie siuśka.Także w tym tyg młody będzie dużo wył :(

Kaczucha Ty sieroto jedna :-p 3maj się.

A ja jestem sama w pracy, bo 1dna koleżanka na urlopie, a 2ga na L4, 3cia w sekretariacie, a ja zapieprzam sama i dziś się nie wyrobiłam więc jutro będę musiała być chyba na 6 w pracy, bo w życiu nie dam rady :-( A najgorsze, że szefostwo nie zauważy, że dużo pracy tylko powiedzą, że się nie wyrabiam :-(

a co tu znowu taka cisza???
my wstaliśmy w kurami...pojechaliśmy na pobranie krwi (weszliśmy bez kolejki,bo część ludzi nas przepuściła) więc szybko poszło. Młody darł się niemiłosiernie :/ rodzice zabrali go do siebie wraz z zawartością mojej zamrażalki ;p więc miałam robotę.Skończyłam z lodówką,ogarnęłam chatę i właśnie siadłam z kawusią.Na badanie siusiaka młody został zapisany za tydzień także nie będzie kumulacji płaczu ;) no to miłego skoro tu nikogo nie ma ;p

To i ja się witam:tak:
Kaczucha to już jedno macie za sobą :-)
Hannah Śliczne dziewuszki.

A u nas na razie na jednym tygodniu w przedszkolu się skończyło.
Mała w sobotę dostała katar,później kaszel i chrypa (odkrztuszała z krtani) a w poniedziałek doszła rano gorączka.
Byliśmy wczoraj u lekarza.Dała receptę na antybiotyk,ale mówiła,żeby na razie spróbować bez.Mam nadzieję,że da radę.

Kaczucha dopiero zobaczyłam Twojego małego muszkietera :-) Świetnie wyglądał :-)

hej lachony
bylam z mloda wczoraj na bilansie 2 latka i zaliczony zostal pozytywnie...poprosilam lekarke aby dala mi jeszcze skierowanie na badanie krwi wiec bede musiala sie wybrac w pt lub w pon.Maz w koncu idzie jutro juz do pracy po 2 miesiecznym zwolnieniu lekarskim...A my niedlugo wybieramy sie na kawe do mojego kuzyna...chociaz nie zaciekawie sie czuje bo troche mi slabo to pojde bo ile razy moge sie wykrecac :p...maz ostatnio byl sam :p

reklama
Do góry