reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski kochane!!!1
ja też chciałam wam życzyć aby te wszystkie wasze marzenia i postanowienia się spełniły i aby ten nowy rok 2010 był dla was najpiękniejszym rokiem w życiu:)
szampańskiej zabawy życze wam ja wasza ciocia marcy;)

Mamuśki moje kochane

✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰
``✬WITAM SERDECZNIE
`✬⋰``✬W OSTATNICH
`✬⋰.*`´.¨)✬DNIACH
.✬⋰.*.´¨)✬¸•¸✬2009
.✬⋰.*´¨)✬¸•¸✬⋰•)✬⋰ROKU!!!
•¸✬⋰.*´¨)✬¸.•¸✬⋰•)✬⋰
.•¸✬⋰.*´¨)✬.•¸✬⋰•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´(¸.•` *¸.✬⋰•.•*´)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./####\......./####\.

Oby nowy Rok dla każdej z nas i naszych najbliższych był łaskawszy i radośniejszy:tak:

Witam Was laseczki posylwestrowo ;-)

Uffff dzięki mojemu tacie udało nam się trochę wyspać ;-) Wróciliśmy z mężem po 3:00, bo już padałam z nóg i nawet mi taniec nie pomagał na rozruszanie się :-D
Ja niestety nie do końca dobrze się bawiłam, bo ciągle patrzyłam na męża żeby się za niego nie wstydzić :-( Nie lubię kiedy popije, bo robi z siebie błazna i jest mi zawsze głupio przed znajomymi :baffled:
Zaczął się nowy rok i mam nadzieję, że będzie lepiej :-D

I ja Was witam :)
My Sylwestra spędziliśmy w domku, Nicolka spała już o 21:00 a Damianek nie spał razem z nami aż do 3:30 :szok: A jak położyliśmy się spać, to zaczął marudzić że nie jest śpiący... Rano Nicolka nie dała mi pospać, ale mimo to nie czuję się zmęczona. Ogólnie sylwester udany. Było wesoło a to najważniejsze. Dziś tylko my śpiewaliśmy małej "Sto lat", bo imprezka urodzinowa jutro. Robimy Damiankowi i Nicoli urodzinki razem. Balony, serpentyny i inne ozdoby już są rozwieszone, jutro tylko parę balonów trzeba nadmuchać żeby dzieci miały do zabawy. Robimy typową dziecięcą imprezę - muzyka dla dzieci, na stole słodycze, zamówiliśmy dwa torciki - dla Damianka ciuchcie a dla Nicoli serduszko. Alkoholu nie będzie i ku naszemu zaskoczeniu nikt nie ma nic przeciwko. Szybko minął mi ten rok - chyba aż za szybko... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę, by ten 2010 rok był bogaty w radość, szczęście, zdrowie i same miłe dni... Buziaki!!!

hej Kochane!!!!
NIKOLCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUTKI SKARBECZKU!!!OD CIOCI MARCY :-)

A ja wybawiłam sie jak nie wiem.....byłam na domówce było nas 8 osób mój mąż został w domu z Wojtusiem powiedział ze nie ma siły isc woli siedzieć w domu...a u mnie jest młodszy brat to był ze mną ale były tańce troszkę alkoholu i było spoko:-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym roku:-)

Olka - od nas też wszystkiego naj dla Nicolki z okazji roczku :-D 100 lat 100 lat i moc buziaczków :-D miłej zabawy jutro :tak:

Karolka wczoraj poszła spać o 23 - jakby rozumiala, że czas na imprezkę, bo tak się cały czas śmiala ze wszystkiego, że aż milo bylo patrzeć :-D mąż o 21 odpalił specjalnie dla Karoli petardy - tak jej się podobało, że aż się trzęsła z radości :-D Paula wrócila do domu o 1.30, więc sylwester był udany ;-)

Olka
ja również życzę córci wszystkiego naj naj naj !
jak to zleciało, co ? pamietam jak rodziłaś a tu już roczek :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku kobietki:-)

My w sylwestra bylismy do 20.00 u teściów a potem to trzeba było isc do domu filipka połozyc spać. Ale nawet ię cieszyłam bo zadna mi to frajda z teściami spędzac drętwego sylwestra. No a jak wrócilismy do domu to sie pożarłam z mezem i on poszedł spać a ja sprzatałam i robiłam sałatke . Sama sobie wypiłam drinka. i taki miałam sylwester.
A dzis chodził u nas ksiadz po kolędzie i myślałam ze filip będzie się go bał , a on nawet się za bardzo tym nie przejął . Siedział grzecznie u mnie na kolanach. bo byłam z nim sama w domu , bo maz w pracy niestety. teraz zmienił pracę i bedzie pracował także w soboty , ale co tam . jak mus to mus

Olka wszystkiego naj dla twoich dzieciaczków:-)

Do góry