reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski kochane!!!1
ja też chciałam wam życzyć aby te wszystkie wasze marzenia i postanowienia się spełniły i aby ten nowy rok 2010 był dla was najpiękniejszym rokiem w życiu:)
szampańskiej zabawy życze wam ja wasza ciocia marcy;)

Mamuśki moje kochane

✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰
``✬WITAM SERDECZNIE
`✬⋰``✬W OSTATNICH
`✬⋰.*`´.¨)✬DNIACH
.✬⋰.*.´¨)✬¸•¸✬2009
.✬⋰.*´¨)✬¸•¸✬⋰•)✬⋰ROKU!!!
•¸✬⋰.*´¨)✬¸.•¸✬⋰•)✬⋰
.•¸✬⋰.*´¨)✬.•¸✬⋰•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´(¸.•` *¸.✬⋰•.•*´)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./####\......./####\.

Oby nowy Rok dla każdej z nas i naszych najbliższych był łaskawszy i radośniejszy:tak:

Witam Was laseczki posylwestrowo ;-)

Uffff dzięki mojemu tacie udało nam się trochę wyspać ;-) Wróciliśmy z mężem po 3:00, bo już padałam z nóg i nawet mi taniec nie pomagał na rozruszanie się :-D
Ja niestety nie do końca dobrze się bawiłam, bo ciągle patrzyłam na męża żeby się za niego nie wstydzić :-( Nie lubię kiedy popije, bo robi z siebie błazna i jest mi zawsze głupio przed znajomymi :baffled:
Zaczął się nowy rok i mam nadzieję, że będzie lepiej :-D

I ja Was witam :)
My Sylwestra spędziliśmy w domku, Nicolka spała już o 21:00 a Damianek nie spał razem z nami aż do 3:30 :szok: A jak położyliśmy się spać, to zaczął marudzić że nie jest śpiący... Rano Nicolka nie dała mi pospać, ale mimo to nie czuję się zmęczona. Ogólnie sylwester udany. Było wesoło a to najważniejsze. Dziś tylko my śpiewaliśmy małej "Sto lat", bo imprezka urodzinowa jutro. Robimy Damiankowi i Nicoli urodzinki razem. Balony, serpentyny i inne ozdoby już są rozwieszone, jutro tylko parę balonów trzeba nadmuchać żeby dzieci miały do zabawy. Robimy typową dziecięcą imprezę - muzyka dla dzieci, na stole słodycze, zamówiliśmy dwa torciki - dla Damianka ciuchcie a dla Nicoli serduszko. Alkoholu nie będzie i ku naszemu zaskoczeniu nikt nie ma nic przeciwko. Szybko minął mi ten rok - chyba aż za szybko... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę, by ten 2010 rok był bogaty w radość, szczęście, zdrowie i same miłe dni... Buziaki!!!

hej Kochane!!!!
NIKOLCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUTKI SKARBECZKU!!!OD CIOCI MARCY :-)

A ja wybawiłam sie jak nie wiem.....byłam na domówce było nas 8 osób mój mąż został w domu z Wojtusiem powiedział ze nie ma siły isc woli siedzieć w domu...a u mnie jest młodszy brat to był ze mną ale były tańce troszkę alkoholu i było spoko:-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym roku:-)

Olka - od nas też wszystkiego naj dla Nicolki z okazji roczku :-D 100 lat 100 lat i moc buziaczków :-D miłej zabawy jutro :tak:

Karolka wczoraj poszła spać o 23 - jakby rozumiala, że czas na imprezkę, bo tak się cały czas śmiala ze wszystkiego, że aż milo bylo patrzeć :-D mąż o 21 odpalił specjalnie dla Karoli petardy - tak jej się podobało, że aż się trzęsła z radości :-D Paula wrócila do domu o 1.30, więc sylwester był udany ;-)

Olka
ja również życzę córci wszystkiego naj naj naj !
jak to zleciało, co ? pamietam jak rodziłaś a tu już roczek :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego w nowym roku kobietki:-)

My w sylwestra bylismy do 20.00 u teściów a potem to trzeba było isc do domu filipka połozyc spać. Ale nawet ię cieszyłam bo zadna mi to frajda z teściami spędzac drętwego sylwestra. No a jak wrócilismy do domu to sie pożarłam z mezem i on poszedł spać a ja sprzatałam i robiłam sałatke . Sama sobie wypiłam drinka. i taki miałam sylwester.
A dzis chodził u nas ksiadz po kolędzie i myślałam ze filip będzie się go bał , a on nawet się za bardzo tym nie przejął . Siedział grzecznie u mnie na kolanach. bo byłam z nim sama w domu , bo maz w pracy niestety. teraz zmienił pracę i bedzie pracował także w soboty , ale co tam . jak mus to mus

Olka wszystkiego naj dla twoich dzieciaczków:-)

Do góry