reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej laski !
pusto było , ale teraz powinno co nie co się ruszyć nie? koniec wolnego to może będziemy częściej pisać hehe

ja już po pracy, ledwo żyje, jednak powroty po kilku dniach laby są najgorsze;-) a co u Was? tu w wawie strasznie zimno , niech ta zima już się skończy !

reklama
oj kochana martilla niestety to początek zimy na to mi wygląda u mnie też zimno jak nie wiem....-4 ciągle jest a pewnie spadnie niżej....no nie wiem....A co do powrotów po wolnym to choc ja nie pracuje to normalnie nic mi sie nie chce robić a tu sprzatanie itd...chyba mnie dopadnie @ niedługo bo jakaś smętna chodzę.....::-(
A moj malutki Wojtuś od kilku dni tez jakiśmarudny....widze ze ma dziąsełka spuchnięte strasznie i widze tuż pod skórka ząbki u dołu...pewnie na dniach się pojawią...a w dodatku dziś teściowa mi napisała ze ten mały u niej ma ospe...I BOJĘ SIĘ ŻEBY MÓJ WOJTUŚ NIE MIAŁ BO UMRE.....:baffled:

CIMG0025-m.JPG

Oto mój synuś dziś:happy2:bawi się na łóżku:cool2:
CIMG0013-m.JPG

Ostatnia edycja:
Marcy - Wojtuś jest boskiiiii....!

a ja miałam dokończyć to co wcześniej pisałam... więc ona mi zaczęła marudzić czemu nie mam takich ścierek jak ona! I czemu zawsze kupuję płyn Morning Fresh a nie Pur, bo ona jest zadowolona z tego płynu. No wściekłam się już na maxa! powiedziałam jej że to moja sprawa jakie ścierki kupuję i jakim płynem zmywam naczynia. A ona mi na to: czy do mycia W-C też używam jakiegoś "gów...na" (no dosłownie tak powiedziała), i wtedy już przesadziła. powiedziałam jej że dziennie rano wącham klej żeby mieć dobry nastrój, żeby umyć wc wkładam do gardła dwa palce i żygam do niego bo nic tak dobrze nie czyści muszli klozetowej jak kwasy żołądkowe i że dziennie wieczorem sram w kuchni na podłodze żeby mi fajnie pachniało. Mój mąż słyszał jak krzyczę i przyszedł do kuchni i pyta co się stało. A ona mu mówi: czemu on nie kupuje środków czystości, bo pierwszy raz widzi żeby takiego płynu używać do mycia naczyć! Na szczęście mój mąż wziął moją stronę, i powiedział że każdy sprząta tym czym lubi i tak jak lubi i ona się nie powinna o takie rzeczy kłócić. Dodał że mamy w domu zawsze czysto i jemu odpowiada to w jaki sposób sobie sprzątam, a jak jej coś nie odpowiada to nie ma do nas przychodzić.
Wyszła wielce oburzona, bo jak mogliśmy ją tak potraktować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Potem do mnie dzwoniła i przepraszała, tłumacząc się że miała zły dzień... grrrrrr! Chyba jeszcze tak do końca mi nie przeszło, co za wredne babsko!!! Wyżaliłam sie
ps. ZNOWU :-(

ola Nawet się nie przejmuj olej stara pruchwę...niech się zajmie swoim Tyłkiem, Dla mnie nie ważne jest to czym się sprząta ale ze się w ogóle sprząta....więc nie przejmuj sie babą i olej ja....przynajmniej masz spokój nie będzie przyłazić!!!;-)

Witam Was kochane w Nowym Roku :-)
Marcy Wojtuś przystojniaczek jak się patrzy :tak: Oczka śliczniuchne ma.
Olka jak ja kocham takie "życzliwe" osoby jak babcia.Znając mnie,to kazała bym się jej odpieprzyć w dosłownym tego słowa znaczeniu :-p
No i składam Twoim pociechom najserdeczniejsze (spóźnione) życzenia z okazji urodzin ;-)Dużo buziaczków.

No i ja Witam w Nowym Roku. Imprezkę zrobiliśmy u nas w domciu bo małego nie mieliśmy do kogo dać. Kewinek "prawie" ładnie zasypia w swoim łóżeczku. Pierwszego dnia to byłam nieco zaniepokojona ile to on mi wyjdzie z pokoju. Ale zakończyło się na 4. Czasami jest i 20 razy tyle że bez płaczu. Po prostu synek robi sobie z tego zabawę. No ale w końcu zasypia. A tak to chyba więcej nie mam nic do powiedzenia. Stara bieda albo i może jednak nowa bieda.

Karolina
ale imprezka udana?

xTosia
ale się uśmiałam z tego "wredne france" hehehe

Olka
tak jak mówią dziewczyny, olej babke! i tak Cię podziwiam ,że jej nie rzuciłaś pare epitetów do słuchu od razu, ja bym się nie mogła powstrzymać chyba:-D

Marcy
śliczny synuś:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcy - przystojniaczek ci rośnie :-D fajny chłopczyk ;-)
Olka - dobrze, że babcię pogonilaś :-D niech nie wtyka nosa w nieswoje sprawy ;-) najważniejsze że męzuś cie poparł:tak:

ciekawe na jakim forum się czarnulka udziela teraz i jakim biedaczkom mąci w głowie :confused:

a ja musze Karolkę pochwalić, bo zaczęła wołać na nocniczek - siusiu i kupkę :-D zimno u nas i zasypani jesteśmy :cool2:

Do góry