reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

HANNAH OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE I CÓRCI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!:-)
ALE SOBIE ROK TEMU PREZENT NA IMIENINY SPRAWIŁAŚ, CO?;-)

olka
dzięki za link , wiesza mi się komp od niego, ale z tego co zdąrzyłam zobaczyć zanim się zawiesiło to już wiem ,że czytałam coś bardzo podobnego, mam nawet tą ksiażkę "Chłopiec czy dziewczynka"-K.Wójcika :-D w teorii wszystko chyba wiem, ciekawe jak wyjdzie w praktyce;-)

reklama
Hannah,wszystkiego naj naj najlepszego dla Hanusi z okazji roczku !!!
Oczywiście dla Ciebie z okazji imienin też ;-)
Buziaki dziewczynki.

Hej kobietki, witam wszystkie nowe forumowiczki i te mniej nowe ;-)

Ehhhh byłam wczoraj u lekarza ogólnego po skierowanie na RTG płuc, bo mnie bolą i nie wiem od czego niestety. Mam nadzieję, że nie nabawiłam się jakiejś alergii.
Rozpoczęliśmy z mężem pracę nad naszym związkiem, ale on niestety stara się mniej niż ja. No cóż może muszę mu dać więcej czasu. Kurcze padam ze zmęczenia, a tu zaplanowany miły wieczór z mężem :sorry: muszę wskoczyć zaraz do wanny na jakąś orzeźwiającą kąpiel :laugh2:

Tak szczerze to nie bardzo mam co opisywać więc całuskuje i żegnam się na dziś :tak:

witam serdecznie wszystkie mamusie :) a kazdemu bablowi zycze wszystkiego NAJ NAJ... zawsze usmiechnietej buzki i duzo duzo sloneczka - cmok cmok dla kazdego :)

DLA WSZYSTKICH DZIECI... TYCH MAŁYCH I TYCH DUŻYCH:
Kolorowych
snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

w naszym domku to 2 takie swieto :) i jedno z najwazniejszych :)
nie ma nic piekniejszego na tym swiecie jak nasze pociechy...

jeszcze raz dla wszystkich DZIECIACZKOW wszystkiego NAJ NAJ :)

reklama
ale piszecie az nie jestem w stanie nadrobic czytania.
witam NOWE MAMUSIE:)
no i oczywiscie emks- GRATULACJE!!!! najwyzszy czas ....:)))
kolejne fasoleczki beda wsrod nas teraz martilla:p
Marcy- bedzie dobrze, nie martw sie, trzymamy wszystkie kciuki:) 3maj sie kochana.
Hannha - spoznione ale najlpsze zyczenia dla Was dziewczynki, coreczka niech rosnie zdrowa a ty zebys zawsze byla taka usmiechneta:) buziaki

u mnie jakos leci.... teraz jestem u moich rodzicow, w sobote idziemy na weselicho, a w poniedzialek jedziemy nad morze na wakacje.:)) ciesze sie jak nie wiem, mam nadzieje ze Fliper sie zaklimatyzuje szybko i bedzie fajnie:) przyda nam sie ten wyjazd.
w srode wieczorem chyba wracam do meza, bo musze ostateczne pranie porobic i spakowac nas na te wakacje. troszke roboty.
mały teraz kima wiec mam chwilke. aha poklocilam sie z tesciami, ale to tak ze nie mam zamiaru z nimi gadac.
w ogole planujemy sie przeprowadzic, zostawic dom w pizz-du i zaczac od nowa. zobaczymy, bedziemy myslec po wakacjach:)
pozdraiwam i lece bo fliper chyba juz sie obudzil.

Do góry