reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

HANNAH OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE I CÓRCI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!:-)
ALE SOBIE ROK TEMU PREZENT NA IMIENINY SPRAWIŁAŚ, CO?;-)

olka
dzięki za link , wiesza mi się komp od niego, ale z tego co zdąrzyłam zobaczyć zanim się zawiesiło to już wiem ,że czytałam coś bardzo podobnego, mam nawet tą ksiażkę "Chłopiec czy dziewczynka"-K.Wójcika :-D w teorii wszystko chyba wiem, ciekawe jak wyjdzie w praktyce;-)

reklama
Hannah,wszystkiego naj naj najlepszego dla Hanusi z okazji roczku !!!
Oczywiście dla Ciebie z okazji imienin też ;-)
Buziaki dziewczynki.

Hej kobietki, witam wszystkie nowe forumowiczki i te mniej nowe ;-)

Ehhhh byłam wczoraj u lekarza ogólnego po skierowanie na RTG płuc, bo mnie bolą i nie wiem od czego niestety. Mam nadzieję, że nie nabawiłam się jakiejś alergii.
Rozpoczęliśmy z mężem pracę nad naszym związkiem, ale on niestety stara się mniej niż ja. No cóż może muszę mu dać więcej czasu. Kurcze padam ze zmęczenia, a tu zaplanowany miły wieczór z mężem :sorry: muszę wskoczyć zaraz do wanny na jakąś orzeźwiającą kąpiel :laugh2:

Tak szczerze to nie bardzo mam co opisywać więc całuskuje i żegnam się na dziś :tak:

witam serdecznie wszystkie mamusie :) a kazdemu bablowi zycze wszystkiego NAJ NAJ... zawsze usmiechnietej buzki i duzo duzo sloneczka - cmok cmok dla kazdego :)

DLA WSZYSTKICH DZIECI... TYCH MAŁYCH I TYCH DUŻYCH:
Kolorowych
snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

w naszym domku to 2 takie swieto :) i jedno z najwazniejszych :)
nie ma nic piekniejszego na tym swiecie jak nasze pociechy...

jeszcze raz dla wszystkich DZIECIACZKOW wszystkiego NAJ NAJ :)

reklama
ale piszecie az nie jestem w stanie nadrobic czytania.
witam NOWE MAMUSIE:)
no i oczywiscie emks- GRATULACJE!!!! najwyzszy czas ....:)))
kolejne fasoleczki beda wsrod nas teraz martilla:p
Marcy- bedzie dobrze, nie martw sie, trzymamy wszystkie kciuki:) 3maj sie kochana.
Hannha - spoznione ale najlpsze zyczenia dla Was dziewczynki, coreczka niech rosnie zdrowa a ty zebys zawsze byla taka usmiechneta:) buziaki

u mnie jakos leci.... teraz jestem u moich rodzicow, w sobote idziemy na weselicho, a w poniedzialek jedziemy nad morze na wakacje.:)) ciesze sie jak nie wiem, mam nadzieje ze Fliper sie zaklimatyzuje szybko i bedzie fajnie:) przyda nam sie ten wyjazd.
w srode wieczorem chyba wracam do meza, bo musze ostateczne pranie porobic i spakowac nas na te wakacje. troszke roboty.
mały teraz kima wiec mam chwilke. aha poklocilam sie z tesciami, ale to tak ze nie mam zamiaru z nimi gadac.
w ogole planujemy sie przeprowadzic, zostawic dom w pizz-du i zaczac od nowa. zobaczymy, bedziemy myslec po wakacjach:)
pozdraiwam i lece bo fliper chyba juz sie obudzil.

Do góry