reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam
ja tak na moment się przywitać
ojej ale tu nowych twarzy:-)witam wszystkie

Saly
no to jak moja córcia podobnie...7m-cy jak stanęla..potem przy meblach i poszła jak miała 1 i 8 dni:-)

Z synka jestem rewelacyjnie dumna...przedstawienie bylo na medal na dizeń mamy...najbardziej mnie wgniotlo w ziemię jak dzieci z papierowymi sercami klękały przed swoimi mamami i skladały zyczenia,trzeba było hamować łezki takei to wzruszające było...
z rolami poradził robie super...zapamietal swoją...zapowiadal piosenki i wiersze i jeszce zastapił kolegę w sekczu jak go trema zjadła:-)ogólnie świetnie wyszlo

trochę fotek:
Picasa Web Albums - Szklista

Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich:happy::happy::happy:zmykam mlodego szykować do zerówki,papa

reklama
Jejku Anekha - oglądałam Twoje fotki z Dnia Matki. Normalnie łezka mi się zakręciła... Cudne to musiało być. Dzieci musiały chyba się wiele nauczyć. A serducho dla Ciebie piękne Twój mały Książe zrobił!!! Pewnie pękałaś z dumy! Ale ja też miałam cudny dzień mamy. Mój Damianek kupił mi czekoladki i różę (pewnie z pomocą taty hihi...), i dał mi je tak słodko że jak się do niego przykleiłam to myślałam że już tak na zawsze zostaniemy! :-) Przytulałam go chyba z godzinę. Wczoraj była u nas pogoda do d... także niegdzie nie wychodziliśmy, ale za to dziś świetnie słonko przygrzewa, także chyba się gdzieś później wybierzemy na spacerek i oczywiście na plac zabaw....:-):-):-)

Olka1988
Mój Damianek (chrześniak) zaczął więcej mówić jak miał skończone 3 latka. Teraz ma 4 latka i mówi wszystko chodź czasami niektóre wyrazy niewyraźnie i trudno zrozumieć. Chodził do logopedy aby usprawnić swoją mowę. Ona natomiast mówiła że dziecko na pełne rozkręcenie się ma czas do 5 lat. Ale wydaje mi się gdybyś się przeszła na kontrolę ze swoim Damiankiem nic by nie zaszkodziło a jedynie pomoże. Zawsze lepiej jak ktoś fachowym okiem spojrzy na nasze dziecko.

Anekha
Zdjęcia są śliczne. Ja to muszę jeszcze czekać na taki dzień matki ale w końcu się doczekam :-D

Witam nowe mamuśki

A u nas nic nowego. Kewinek łobuzuje w domu i nie tylko w domu. We wtorek spędziliśmy cały dzień na działce i latał na golasa :-p Coraz częściej mówi jakieś nowe wyrazy oczywiście niezrozumiałe dla mnie. A tak to reszta po staremu. Jak będę miała czas to później przysiądę i popiszę trochę więcej bo teraz nie za bardzo mam czas

TULIPANEK
ogromne gratulacje. Ubywa ciężarówek, panie bierzcie się do roboty!!!!:-D:-)
EMKS
tobie również gratulacje za "oficjalną ciążę":-):-):-)

A ja sobie myślę że rok temu o tej porze własnie przyjeli mnie do szpitala. Jutro już roczek, ach kiedy to mineło, choć wydaje mi się że mam Hanutka przez całe życie i nie pamiętam jak wyglądało życie bez niej.:-)
Pewnie rodzina skupi się na małej, a o mnie zapomną, teraz dwa w jednym:sorry:

Dziękuje Rudzia, bardzo sie ciesze, po 2 latach nam sie udało
tylko zle sie czuje, dziś strasznie chce mi sie spać jakbym niespała z tydzien czasu,

emks - no tak zaczyna się... trudne początki hihi... Nie martw się może i początek jest czasem mało przyjemny, ale potem Ci dzidzia (już około 20tygodnie ciąży) zacznie wszystkie cierpienia wynagradzać. Najpierw dzięki kopaniu maluszka zapomnisz o mdłościach i ogólnie całym nieprzyjemnym początku, a potem ślicznymi uśmiechami, swoją niewinnością i tym słodziudkim spojrzeniem za które chyba każda matka potrafiłaby oddać życie wynagrodzi Ci wszystkie trudy porodu... :-):-):-) Życzę samych przyjemnych ciążowych dni...

olka
podobno chłopcy później zaczynają płynnie mówić, takze cierpliwości

emks
jeszcze raz oficjalnie GRATULUJĘ!!!:-)

tyle naskrobałyście,że nie jestem w stanie napisać coś kazdej z osobna tak wiec pozdrawiam wszystkie serdecznie!:-)

reklama
emks - no tak zaczyna się... trudne początki hihi... Nie martw się może i początek jest czasem mało przyjemny, ale potem Ci dzidzia (już około 20tygodnie ciąży) zacznie wszystkie cierpienia wynagradzać. Najpierw dzięki kopaniu maluszka zapomnisz o mdłościach i ogólnie całym nieprzyjemnym początku, a potem ślicznymi uśmiechami, swoją niewinnością i tym słodziudkim spojrzeniem za które chyba każda matka potrafiłaby oddać życie wynagrodzi Ci wszystkie trudy porodu... :-):-):-) Życzę samych przyjemnych ciążowych dni...

no tak poczatki bywaja trudne ale potem..... sama RADOSC :):-) szybko minie ani sie nie obejzysz a mamusi przyda sie teraz duzo snu:-)
trzymamy kciuki emks ;-)

Do góry