reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no elo elo :D
dawno się tu nie udzielałam ;p siakoś tak wyszło ;) środek lata, pogoda w kratkę a młody ma taki katar...żenua. kiedy on zacznie gadać? ;) rozumie wszystko co się mówi, powtarza jakieś proste słowa-ktoś obserwując z boku mógłby pomyśleć,że normalnie się już z nim rozmawia a tu du.pa ;) a tak to po staremu...chwalić się nie ma czym. właśnie się rozpadało,ale od razu inne powietrze :D ja oczywiście umyłam okna, więc MUSI padać ;p miłego dnia laseczki

reklama
hej
jestem i ja, zagladam codziennie ale pisac sie niechce

no Kuba to sie juz tak rozgadal ze gada i gada i buzia mu sie niezamyka....
a ja mam napisac prace mgr do około konca sierpmnia i niewiem jak ja to zrobie...niby pare ksiazek mam ale niemoge sie jakos zabrac, zero weny.....w pazdzierniku obrona a ja na pazddziernik mam termin hehe....

ogolnie dobrze sie czuje, szaleje na rowerze po 2-3 razy dziennie na budowe ale od dzis koniec bo wczoraj to tak mialam twardy brzuch ze łojjjj:no:
aaa i jestem w centrum robienia przetworow na zime , jak nigdy:szok:

Hej laski u nas też wszystko dobrze poza tym, że zaczynam czuć rozkładającą mnie chorobę :crazy: A wszystko przez te upały, których w pracy nie da się wytrzymać i przeciągi, które się robi żeby mieć czym oddychać.

Hania już śpi ... usnęła na stojąco :-D Powaga ... stała przy łóżku i przytuliła się do poduszki i tak zasnęła :tak: Ale mieliśmy z mężem ubaw :-D

Ja od pon. chodzę znów jak lunatyk po powrocie do pracy i porannym wstawaniu. Chciałam odespać chwilkę, ale ja to wszystko w domu słyszę i wszystko w spaniu mi przeszkadza.

A pamiętacie jak Wam pisałam, że mam jechać z Hanią na badania do Istebnej? Na 3.10 mamy umówiony termin także już zaklepane. Będę z nią tam prawdopodobnie 5 dni i normalnie już się zastanawiam jak ja to wytrzymam.

Buziaczki dla Was ... piję kawkę, bo mamy z mężem film do obejrzenia :-D

Hej dziewczyny :-)
To i ja się melduję. Byłam z mężem i Niuńką na mazurach od zeszłego piątku :-)
Pogodę mieliśmy fantastyczną. Gorąco i słonecznie. Dziś wróciliśmy. Odezwę się jeszcze później.

witam się i ja...
agacjone jak się czujesz?? ;-)

normalnie te wakacje to mam takie zabiegane że ręce się urywają :-p hehe
byle do kolejnego lata kiedy dziewczynki będą już razem się bawić i biegać a ja tylko obserwować :-p hihih

Vi się ostatnio nauczyła pięknie liczyć po angielsku do 10 :-) teraz uczy się kolorków.. jestem happy..
ładnie mi już mówi ... składa krótkie 2-3 wyrazowe zdania :-)
ale dużi rzeczy też nazywa jedynie dwoma słowami jak np pada to u niej - pa łyżka to łi :-l itp:-D
a tak to dziewczynki w miarę grzeczne... w miarę bo wieczorem jak już pora spania to dają popis .. ze zmęczenia więc je rozumiem... ;-)
a w dzień mam lajta..

reklama
Do góry