reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no elo elo :D
dawno się tu nie udzielałam ;p siakoś tak wyszło ;) środek lata, pogoda w kratkę a młody ma taki katar...żenua. kiedy on zacznie gadać? ;) rozumie wszystko co się mówi, powtarza jakieś proste słowa-ktoś obserwując z boku mógłby pomyśleć,że normalnie się już z nim rozmawia a tu du.pa ;) a tak to po staremu...chwalić się nie ma czym. właśnie się rozpadało,ale od razu inne powietrze :D ja oczywiście umyłam okna, więc MUSI padać ;p miłego dnia laseczki

reklama
hej
jestem i ja, zagladam codziennie ale pisac sie niechce

no Kuba to sie juz tak rozgadal ze gada i gada i buzia mu sie niezamyka....
a ja mam napisac prace mgr do około konca sierpmnia i niewiem jak ja to zrobie...niby pare ksiazek mam ale niemoge sie jakos zabrac, zero weny.....w pazdzierniku obrona a ja na pazddziernik mam termin hehe....

ogolnie dobrze sie czuje, szaleje na rowerze po 2-3 razy dziennie na budowe ale od dzis koniec bo wczoraj to tak mialam twardy brzuch ze łojjjj:no:
aaa i jestem w centrum robienia przetworow na zime , jak nigdy:szok:

Hej laski u nas też wszystko dobrze poza tym, że zaczynam czuć rozkładającą mnie chorobę :crazy: A wszystko przez te upały, których w pracy nie da się wytrzymać i przeciągi, które się robi żeby mieć czym oddychać.

Hania już śpi ... usnęła na stojąco :-D Powaga ... stała przy łóżku i przytuliła się do poduszki i tak zasnęła :tak: Ale mieliśmy z mężem ubaw :-D

Ja od pon. chodzę znów jak lunatyk po powrocie do pracy i porannym wstawaniu. Chciałam odespać chwilkę, ale ja to wszystko w domu słyszę i wszystko w spaniu mi przeszkadza.

A pamiętacie jak Wam pisałam, że mam jechać z Hanią na badania do Istebnej? Na 3.10 mamy umówiony termin także już zaklepane. Będę z nią tam prawdopodobnie 5 dni i normalnie już się zastanawiam jak ja to wytrzymam.

Buziaczki dla Was ... piję kawkę, bo mamy z mężem film do obejrzenia :-D

Hej dziewczyny :-)
To i ja się melduję. Byłam z mężem i Niuńką na mazurach od zeszłego piątku :-)
Pogodę mieliśmy fantastyczną. Gorąco i słonecznie. Dziś wróciliśmy. Odezwę się jeszcze później.

witam się i ja...
agacjone jak się czujesz?? ;-)

normalnie te wakacje to mam takie zabiegane że ręce się urywają :-p hehe
byle do kolejnego lata kiedy dziewczynki będą już razem się bawić i biegać a ja tylko obserwować :-p hihih

Vi się ostatnio nauczyła pięknie liczyć po angielsku do 10 :-) teraz uczy się kolorków.. jestem happy..
ładnie mi już mówi ... składa krótkie 2-3 wyrazowe zdania :-)
ale dużi rzeczy też nazywa jedynie dwoma słowami jak np pada to u niej - pa łyżka to łi :-l itp:-D
a tak to dziewczynki w miarę grzeczne... w miarę bo wieczorem jak już pora spania to dają popis .. ze zmęczenia więc je rozumiem... ;-)
a w dzień mam lajta..

reklama
Do góry