reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
andzia dokladnie cieszmy sie chwila
xTosia
Cudowna Haneczka
oj dziewczyny, nie cieszmy się chwilą tylko piszmy może nie będzie tak źle
jak u was pogoda ? u mnie pochmurno ,ale w końcu nie pada !!
Ehh no u nas się rewelacyjnie ciepło zrobiło ale co z tego jak Hania od nocy ma po ponad 39 stopni :-( Byłam z teściową u pediatry i okazało się, że ma ostre zapalenie gardła i pytała czy Hania miała anginę Ale nie chciała antybiotyku dać tylko syrop przepisała i krople. Hania cały czas ma półprzymknięte oczka z tej temp. :-( Mąż 13:33 ma pociąg powrotny, a my w czw. więc mam nadzieję, że małej przejdzie choć trochę :-(
Buziaczki dla Was kochane i piszcie jak najwięcej :*
martilla tym razem jedziemy do pobierowa
\Tosia zdrówka dla Hanniiiii
ja tez cos sie zle czuje, wszystko mnie lupie byłam u lekarza i stwierdził ze mam wode w uchu? jakis nieżyt ..czy cos.... przepisal mi antybiotyk krople do nosa ... kurcze cala lewa strona mnie boli...wezeł mi na szyi wywalił jak obcy. ehh
\Tosia zdrówka dla Hanniiiii
ja tez cos sie zle czuje, wszystko mnie lupie byłam u lekarza i stwierdził ze mam wode w uchu? jakis nieżyt ..czy cos.... przepisal mi antybiotyk krople do nosa ... kurcze cala lewa strona mnie boli...wezeł mi na szyi wywalił jak obcy. ehh
Tosia
kurde akurat na urlopie musiała się przypałętać choroba, jak pech to pech! Tak czy owak zdrowia dla młodej, szkoda dziecka tak się męczy z tą temperaturą.
Filona
woda w uchu ? o żesz Ty... oby Ci przeszło zanim wyjedziecie!
co dziś serwujecie na obiad? Ja nie mam ani pomysłu ani chęci
kurde akurat na urlopie musiała się przypałętać choroba, jak pech to pech! Tak czy owak zdrowia dla młodej, szkoda dziecka tak się męczy z tą temperaturą.
Filona
woda w uchu ? o żesz Ty... oby Ci przeszło zanim wyjedziecie!
co dziś serwujecie na obiad? Ja nie mam ani pomysłu ani chęci
martilla ja nie wiem co ten lekarz pierdo... cos tam gadał ze woda mi się zebrała w uchu??? jakiś nieżyt coś tam coś tam...
mam nadzieje ze minie przed wyjazdem.
laseczki a wy gdzies na wakacje sie wybieracie???
jak nie to zapraszam w sierpniu do siebie
mam nadzieje ze minie przed wyjazdem.
laseczki a wy gdzies na wakacje sie wybieracie???
jak nie to zapraszam w sierpniu do siebie
reklama