Ewelka pociesze cie ze ja walczylam dobry rok ze sraniem i sikaniem w gacie. na zeszłą wiosne przestalam zakładac młodemu poprostu pieluche w dzien..mimo ze sikal i lał w gacie, bylo cieplo wiec nie trudno bylo przebrac. wpadki zdazaly sie dosc czesto ...ale ja wytrwale nie zakladalam pieluchy, czesto pytalam czy chce zrobic siusiu kupe... a jak po 2h mimo pytania slyszalam odpowiedz ze nie chce to sadzalam na nocnik....przełom dopiero ostatnie dwa tygodnie moze dluzej młody sam idzie siku i kupe...wola o nocnik...wczoraj po b.dlugim czasie zdazyla sie wpadka...ale i tak mam sukces!
wytrwałości zycze!
mozesz jej kupic jakies fajne gacie w laleczki czy coś co ja zacheci na zamiane pieluchy na gaciory.
albo stosuj nagrody. za kazde siusiu do nocnika czy cos wiecej cukierek, tictac czy cos co lubi a normanie nie dostaje duzo.
wytrwałości zycze!
mozesz jej kupic jakies fajne gacie w laleczki czy coś co ja zacheci na zamiane pieluchy na gaciory.
albo stosuj nagrody. za kazde siusiu do nocnika czy cos wiecej cukierek, tictac czy cos co lubi a normanie nie dostaje duzo.