reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Witajcie :-)

Pogoda dopisuje, mały coraz bardziej nieznośniejszy, czyli norma:dry: Jedynie na placu zabaw albo w ogródku go "jakoś" ogarniam :dry:

martilla gratuluję Ci córeńki, tymbardziej, że wymarzona, upragniona i wyczekana to radość tym większa :tak:

Kochaniutkie moje...bardzo proszę o głosiki... tutaj u mnie nie ma zadnego fajnego placu zabaw. moze sie uda wygrać:)
glosijcie codziennie! bardzo prosze!
Nivea

Mamuśki,
powiedzcie mi czy będąc w ciąży zdarzało wam się coś takiego ,że bolał was brzuch podczas chodzenia ? Mi się właśnie tak co jakiś czas robi... Boli tak po bokach i schodzi w dół. Za tydzień mam lekarza to zapytam o to,ale do tego czasu to nie wiem mam cały czas leżeć??? Eee to nie możliwe, mam wesele teraz,a za tydzień kolejne.

Myślałam,że to może te skurcze przepowiadające, gdzieś wyczytałam że już mogą się pojawić, ale boli tylko wtedy jak gdzieś idę. Jak siedzę na tyłku to jest luz. I to nie przy każdym chodzeniu, czasem tylko. Brzuch twardnieje po bokach i boli. Zwalniam i jest trochę lepiej. Mam nadzieję,ze to jest normalne.

reklama
Do góry