reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Jeju całkiem zapomniałam, że jutro Walenie tynków :-D Niestety przez mojego męża i jego dawne podejście do tego dnia ja jakoś też zagubiłam ducha zabawy :-(
Sama jestem ciekawa czy coś wymyśli ... tym bardziej, że ja wymagająca nie jestem i wystarczy mi nawet jakaś miła czekoladka :tak:

No i tak jak się spodziewałam ... Walentynki mój mąż potraktował jak zwykły dzień ... co prawda twierdzi, że pamiętał, ale nie miał czasu iść do kwiaciarni (koło bloku) żeby mi coś kupić:confused2: No cóż chyba przyjdzie mi się przyzwyczaić :-( Ja tam miałam czas kupić czekoladowe serduszko :-(

Teraz poszedł coś zrobić do pracy więc może coś wymyśli, ale jak za każdym razem będzie to już w jakiś sposób wymuszone :-(

A w ogóle chyba się Wam nie chwaliłam, że mój promotor przyjął mi pracę bez poprawek :-D Jak tylko będzie termin mogę się bronić :-D

ja tynki spedzam u rodzicow na L4. moj u nas w domku. wiec nie ma co obchodzic.
jutro pewnie czeka mnie lekarz...wrr gardlo mi znowu siadlo;((

reklama
Do góry