reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
martilla
ale w koncu dupe ruszylam
tosia
no widzisz
ale w koncu dupe ruszylam
tosia
no widzisz
agacjone23
Fanka BB :)
martila
myslalam ze z tych tirow padne...heheh
myslalam ze z tych tirow padne...heheh
**ewelka**
hahaaa Martilla jestes udana )
xTosia
Cudowna Haneczka
No i ze sprzątania wielka du.pa wyszła, bo zasnęłam razem z Hanią o 3:00 mąż mnie budzi i pyta czemu śpię w ubraniu
Dziś jedziemy do teściowej i okazało się, że zamówiła nam wizyte u lekarza z ich rodziny żeby zobaczył Hanię. Ciekawa jestem czy coś poradzi na tą jej chorowitość ...
Teraz se idę kawulca walnąć, bo senność czuję senność
Martilla kochana nie martw się jedzeniem "tirowych" ilości ... ja zanim w ciążę zaszłam miałam obsesję na pkt. kebabów, a w ciąży mięsa nie umiałam tknąć
Dziś jedziemy do teściowej i okazało się, że zamówiła nam wizyte u lekarza z ich rodziny żeby zobaczył Hanię. Ciekawa jestem czy coś poradzi na tą jej chorowitość ...
Teraz se idę kawulca walnąć, bo senność czuję senność
Martilla kochana nie martw się jedzeniem "tirowych" ilości ... ja zanim w ciążę zaszłam miałam obsesję na pkt. kebabów, a w ciąży mięsa nie umiałam tknąć
Ewelka
eee tam udana, raz od wielkiego dzwonu uda mi się coś śmiesznego napisać
Tośka
no ja fast foody to tylko sporadycznie jadam, a może w ciąży właśnie odmieni mi się ,że będę chciała jeść codziennie, a potem tym tirem będą mnie na porodówkę wieźć haha
dobra już nic nie mówię. Zanim się doczekam tej ciąży to wiele wody w rzece upłynie. Przyzwyczaiłam się już ,że co miesiąc jest to samo. Taki mój los ;-)
eee tam udana, raz od wielkiego dzwonu uda mi się coś śmiesznego napisać
Tośka
no ja fast foody to tylko sporadycznie jadam, a może w ciąży właśnie odmieni mi się ,że będę chciała jeść codziennie, a potem tym tirem będą mnie na porodówkę wieźć haha
dobra już nic nie mówię. Zanim się doczekam tej ciąży to wiele wody w rzece upłynie. Przyzwyczaiłam się już ,że co miesiąc jest to samo. Taki mój los ;-)
**ewelka**
tosia
to ja w ciazy jak jeszcze pracowalam w pizzerii to wpier.dalalam mieso do kebabu...taki swiezo zpieczone P i fryty jadlam ciagle )
Martilla
haha tirem na porodowke w koncu ta ciaza kiedys musi byc
to ja w ciazy jak jeszcze pracowalam w pizzerii to wpier.dalalam mieso do kebabu...taki swiezo zpieczone P i fryty jadlam ciagle )
Martilla
haha tirem na porodowke w koncu ta ciaza kiedys musi byc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
**ewelka**
Vikamcia mi edit posty robi ))