reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam.
U mnie za oknem szaro (pomijając to, że zdałoby się to okno umyć :-p ) , ponuro więc chyba z tego powodu taka zajechana jestem. Jeszcze jakieś 40 min temu babka z przedszkola dzwoniła, że Izę brzuszek boli :baffled: Umówiłam się z nią tak, że przyjadę dziś po nią trochę szybciej. Kurcze zawsze coś. Ale zastanawiam się czy to nie po wczorajszych łazankach...

reklama
Ilonka łazanki robię z kapustą kiszoną i boczkiem podsmażonym. Taki makaron w kształcie łazanek gotuję, później dodaję ugotowaną kapustę kiszoną, podsmażony boczek (ale nie wędzony) i wszystko mieszam, doprawiam pieprzem ziołowym i solą. Najlepiej smakuje podsmażone ;-) Iza to bardzo lubi.

o jaaaaa-Andzia-ja kocham łazanki z kapustą!!! ale młodemu narazie nie podchodzą.
Ilonka-ładnie pospaliście ;p mój pobudka zawsze 7:15 ;p jak w zegarku kurde i nie ważne, o której pójdzie spać

moje młode ma drzemkę ale już widzę,że coś się wybudza także tyle mojego było ;p

hej lachony
a moje dziecie robi postepy w nocniku...co mnie to bardzo cieszy...zalozylam jej majtusie ale wola jeszcze pieluche...wazne ze siada na nocnik i robi :)))

Hejo kochane ... padam na ryj :baffled:

Mąż przychodzi w nocy, bierze tel. do ręki i co??? Działa :-D Normalnie złośliwość rzeczy martwych :-D Ale i tak kupię nowy :tak:
Przyszłam po pracy pełna energii i jak się tylko rozebrałam wszystko mnie rozbolało :-( A oczy jak na zapałkach :dry: Wieczorem mam lekarza, a muszę jeszcze nas na wyjazd przyszykować, bo jutro wyjeżdżamy w góry na weekend.

Moje dziecko biega i mówi "mamo cekolada" czyli "marmolada czekolada" :-D Mój tata tak do niej mówi "marmolada czekolada co ta Hania gada" :-D

Zdrówka dla naszych kochanych chorowitków :tak:

A co to jakaś żałoba czy co? Jak mnie ma nie być na forum to Wy też nie będziecie pisać :-D
Jestem w pracy i znów kilka dni muszę zaliczyć w sekretariacie, bo córeczka koleżanki ma grypę żołądkową i biedulka aż zastrzyk dostać musiała. Piję kawkę i mam nadzieję, że postawi mnie choć trochę na nogi, bo czuję się fatalnie przez ten pieprzony katar.

No nic 3majcie się i do niedzieli :*

cześć laski :)
coś znowu cisza na 4um :/

u nas znowu choroby no :( młody tak kaszle,że spać nie może :( jutro idziemy do lekarza niech go osłucha.ja w sobotę czułam się fatalnie,ale już jest OK.ehhh muszę składać papiery do przedszkola...

reklama
a ja (odpukać) zdrowa póki co :)

Kaczucha
ooo już młody do przedszkola będzie śmigał ?? Ho ho kawał chłopa :D

Do góry