reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

tośka współczuję:sorry2:
ale jest plus... będzie nowy:-D

przypomniała mi się tez taka historia mojego kumpla:-D
był u nas na grillu i wiadomo jak to facet popił sobie...
poszedł do wc i rozmawiał przez telefon... gdy ten mu nagle wpadł do sedesu...
a tu słychać z kibelka krzyk " o Kur** gdzie ty chu*u wpadłeś....":-D:-D:-D:-D
oczywiście telefon wyciagnął ale juz nie działał
a my mieliśmy z niego ubaw

reklama
Ilonka zdrówka dla młodego!!
Tośka-współczuję zdarzenia z komem :/

mój młody znów dostał gorączki.cały dzień nic a teraz znowu :/ do tego dołączył katarek i pokasływanie.ehhh

xTosia - poczekaj kilka dni, mój mi też ostatnio wpadł do gorącej wody... i myślałam że już po nim. Zostawiłam go blisko pieca na kilka dni i po kilku dniach zaczął działać. Nic sie z nim nie dzieje, jest w pełni sprawny. Daj mu trochę czasu.... xD

wszystkim choruszkom zdrówka życzę....

idę do mężusia... ummm... gorąca herbatka, gorący facet i do tego cieplutka kołderka... no żyć nie umierać hahahaha.....

a właśnie Tosia-mój kom miał kąpiel w jogurcie CAŁY!! i nie działał...ale tato mi go poczyścił,przedmuchał i trochę szwankował ale też wrócił do pełnej sprawności.;-) najgorzej było z głośniczkiem bo był na maxa a ledwo co było słychać,ale to też trzeba było dmuchnąć i jest ok ;p

Ilonka-to ja mam o tyle lepiej,że mój leki łyka normalnie

hej
wasze goraczkuja, kaszelko katarki a moj cholercia mega odparzenie w pachwinach i i przy jajkach...masakra jutro z rana maszeruje do learza o juz sobie rady nie daje...smarowalam lipobaza ale h.u...j daje i kurde 30zl kosztowala..i do bani jest:angry::szok:
cciekawe co jutro przepisze....pewnie jakis antybiotyk bo za cholere niemoge tego zlikwidowac..ehhhhh

hej
ktora sie wbija na kawe???:-) paczek zaliczony..mniuam mniam....;-)

my po lekarzu clotrimazolum dostal i masc robiona....i oczywiscie pieluszkowe zapalenie skory...do tygodnia powinno zejsc....cholera zachcialo mi sie pieluch lidlowskich...wrrrr
no ale nic mam nauczke...

hejka!

ja dopiero teraz kawusie sobie zapodałam.... no, ale wiadomo czasem trudno przy dzieciaczkach usiąść... tym bardziej że muszę sie jeszcze 16stron A4 na pamięć nauczyć, i jak na złość nie wchodzi mi to do głowy. Chyba kupię sobie jakieś tabletki wspomagające naukę. Do poniedziałku mam czas, także może jakoś to będzie. Jeszcze T nie poszedł po węgiel i mi się w domu zimno robi, także mam zaszczyt przyniesienia węgla... grrr!!! Bo T dopiero po 14:00 będzie w domu.

laseczki - zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, oby szybko minęły wszelkie choróbska.

reklama
oj-wybaczcie-piłam kawę i jak zaglądałam to była cisza :/ a teraz już jestem po-także następnym razem ;)

ale u nas śniegu napadało :/ dobra mykam bo młody burdello robi z zabawek :/

Do góry