reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

i ja i ja i ja :-p mada kfaka na kawę się nie załapałam no :wściekła/y: ale zasiadłam z nową bo jakaś taka niedospana jestem ;-)
młody po spotkaniu z dziećmi-oczywiście z babcią był b.grzeczny. grrr
narobiłyście mi smaka na bułeczki i zrobiłam u mamy jak była z wnuczkiem u dzieci i wiecie co?jajco kufa :-p nie wyszły :wściekła/y: więcej nie robię
Agacjone-stare to ale fajne :-) zawsze śmieszy
Tosia-właśnie-a jaka diagnoza?
Asiu-jak tam wypad na narty? Mam nadzieję,że chociaż Ty się nie połamałaś ;-)

reklama
Diagnoza ... hmmm zapalenie gardła czyli ogólnie przeziębienie. Śmiać mi się chce, bo się choroba chyba przestraszyła lekarza i o wiele lepiej się czuję :-D

Wysłałam promotorowi pracę więc błagam 3majcie kciuki za mnie teraz :-(

Ale mam lenia, nawet mi się 2giego nie chce zrobić :dry: Mąż do godz. będzie w domu to chyba kupi coś na szybko. Jutro jedzie z Hanią do laryngologa więc będę miała chwilę dla siebie i szczerze już się doczekać nie mogę.

hej:)

jestem na bieżąco pozdrawiam Was wszystkie:) mama wróciła z Niemiec w niedziele roczek i mam zapierdziel zakupy, porządki generalne, kompletowanie zastawy bo 15 osób będzie więc masakra :-p

PROMOTOR PRZEJĄŁ MOJĄ PRACĘ DO OBRONY :-D

Ale jestem szczęśliwa tak na prawdę połowa drogi za mną :-D

hej...u mnie młody wstał rano z gorączką-aż parzył :/ dałam mu na zbicie i spadła i jest ok, apetyt dopisuje-nic mu nie dolega.ehhh aby nic więcej się nie rozwinęło...

Hejo ja też mam kawkę :tak:

Wiecie co zaczęły dziś ze mnie schodzić emocje związane z pracą mgr. Wiem, że to dopiero początek i teraz się zacznie, bo nowy promotor będzie wnosił poprawki i będę musiała się spinać i ją skończyć, ale normalnie od rana mi słabo. Aż się musiałam raz położyć, bo myślałam, że zemdleje.
Rosołek mi się warzy,a na 12:50 mamy tego laryngologa więc musimy zdążyć zjeść, a znając tempo jedzenie mojego dziecka będzie to nie lada wyczyn :-D

Kaczucha 3mam kciuki za małego, oby się obyło bez choroby :tak:

Ja niestety nadal kaszlę i mam katar, ale cały czas biorę leki i mam nadzieję, że mi przejdzie.

reklama
Witam.
Moje dziecię w przedszkolu, to mam teraz chwilkę między sprzątaniem a robieniem obiadku :-)
Tosia trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko :tak:
Kaczucha zdrówka dla młodego i precz wszystkie choróbska ;-)

Laski ale mi się oczy zamykają he he. A tu jeszcze dzień dłuugii :-p

Do góry