reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hejo laseczki.
Ehhh choróbska wstrętne :angry::angry::angry: My na szczęście mamy to już za sobą ... ciekawe na jak długo.
Moje plecy odpuściły i dziś wreszcie zaliczyłam badania. Oczywiście 2 były płatne więc 60zł nie moje :baffled: No ale cóż zdrowie najważniejsze. Wyniki ok. piątku to napiszę co tam wyczytałam :tak:

Mąż w pracy, a ja przyszykowałam siebie i Hanię na jutro i teraz mam zamiar dopić zimną kawę i zabrać się za pisanie pracy mgr ... kurcze mam straszną blokadę przed tym, bo boję się, że nic nie napiszę :-(a tu tak na prawdę do 2tyg. powinnam ją oddać, żeby się w listopadzie obronić :dry:
W ogóle dziś mój zaspał z Hanią do żłobka ... mimo budzika wstali o 7:50 :baffled: No i jak ją wyszykował to się wściekłam ... sam sweterek na podkoszulkę i puchowa kamizelka. Do tego nie wziął jej nic na przebranie w żłobku i ubrał ją w to co tam miała schowane więc modliłam się żeby tylko nie wylała czegoś na siebie. No i bez chustki pod szyją i bez czapki :wściekła/y: Bo im się spieszyło :baffled: Powiedziałam mu, że jak jeszcze raz tak zrobi to będzie miał solidną burę ode mnie.

Dobra kochane spadam życząc zdrówka dla Was i pociech. Buziaczki :*

Hejka.
My juz po chorobie,chociaz ja nadal kaszle jak gruzlik.Niedzielne urdzinki roczkowe przebiegly w milej atmosferze.Dziecie zadowolone,prezenty przytulone.Tort byl wygladowo taki se(zamawiany wpol.cukierni i dali ciala na maksa)dobrze,ze chociaz zjadliwy.Dni podczas pobytu mamy mijaja tak szybko...Juz w niedziele odjezdza:(Maciek opanowal sztuke chodzenia juz prawie do perfekcji!!!Jutro czeka nas szczepienie.

dzień dobry:)
choroba się na nas uwzięła :/

ewa sto lat dla Synka! :-D

kaczucha zdrówka dla synka! ;-(

ilonka oby uczulenie przeszło :-(

witam się i ja...

nadal chora ale zaglądam żeby zobaczć czy wszystko ok...

ehhh dzisiaj trzea już się szykować do czwartkowej imprezy, ciasta popiec, sałatki porobić..
aż mi się odecciewa:baffled:

Ewa-kochana-spóźnione życzonka dla Twojego słonka!! ;) sto latek!!
Ilonka-współczuję tego uczulenia...oby przeszło :)
Ewelka-kochana-nie wiem dlaczego jak wchodzę na stronkę to nie mam wcale zdjęć-coś mi się musiało spierd.aczyć :/

my wróciliśmy od lekarza-oczywiście piski,wrzaski i płacz jakby go kto ze skóry obdzierał :/ i jak tu pójść na bilans 2 latka z takim wyjcem...mam przyjść przed świętami na ten bilans.młody dostał kolejny syrop i w sumie wydałam na leki na niego prawie 100zł i żeby jeszcze coś pomagało... :/ ehhh.w ogóle pobudkę dziś zarządził o...6:30!!! no myślałam,że wyjdę z siebie.teraz on sobie śpi bo już ledwo łaził a ja piję kawusię ;) za oknem zimno,mokro i ponuro aż nic się nie chce.brrr.zdrówka dziewuszki.miłego dnia-mua (znaczy się buźki dałam ;) )

już ładują się zdjęcia,ale pod tym linkiem u mnie nie ma Wiki :/

nie mam wody w kranie kurwde-grrrr.jak mam obiad zrobić-jak ręce umyć ;p

reklama
Do góry