reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
... albo pomyliły pory roku, zasneły w sen zimowy!

Jestem jestem ;-) Chociaż chętnie bym sobie tak przysnęła na przynajmniej 24h

...teraz waży 9,100....nie jest źle ale na pograniczu..:-)

Marcy Wojtuś waży 9kg? Masakra Hania waży 11, a ma ponad 2 lata :baffled: Niby lekarka powiedziała, że na razie nie jest źle ale ja bym tak chciała żeby jeszcze ze 3kg więcej ważyła :-(

A my z moim pojechaliśmy dziś na ciuchowe zakupy i nic nie kupiłam sobie :wściekła/y: Nie znalazłam prawie żadnej rzeczy, która by mnie interesowała, a jak już coś sobie upatrzyłam to okazywało się, że nie ma rozmiaru, albo wyglądam inaczej niż bym chciała :wściekła/y: Jutro wyruszam na dalsze poszukiwania :-D

Teraz kładę się lulu także życzę miłej nocki.

idzcie spac bo smęcicie.

xTosia ja mam to samo ze jak chce sobie cos kupic to nic fajnego nie ma, albo jest zbyt drogie albo nie ma rozmiaru...albo babol przedemna zwinął ostatnią sztuke:/

dzis kupiłam sobie dwie bluzeczki. małemu dżiny, koszule, koszulkę, bluze, i jednego longa. :):):) :p to sie pochwaliłam.

kurcze moj tato znowusz źle się czuje, jej strasznie martwie sie o niego, boje sie najgorszego:(

kurcze moj tato znowusz źle się czuje, jej strasznie martwie sie o niego, boje sie najgorszego:(

A co się dzieje jeśli możesz powiedzieć? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i gorąco 3mam za to kciuki.

Ja siedzę w pracy właśnie. Będę zajadała śniadanko porządne wreszcie :tak:A jeszcze kupa roboty przede mną :eek: No nic odezwe się później.

no dziewczyny nie możemy pozwolić żeby wątek upadł ! pisać pisać !

Hannah
jak się czujesz?

reklama
mnie sie nikt nie zapyta jak sie czuje?
jako emerytka fatalnie!
mamy tragedie! niuniuś czyt. smoczek przegryziony, odgryziony! nadszedł czas na pozbycie sie intruza z buzi. ehh ciekawe jak to bedzie?

co jeszcze u mnie? hmm siedze u rodzicow do konca tyg. widok z okna mam taki ze ulica a za nia woda:/ mam nadzieje ze nas tu nie zaleje...bo bedzie nieciekawie. zrobie pozniej fotki i wam pokaze. tym czasem spadam. do zaś.

hannnah a jak wy we wrocku? mój bart juz dostal info wczoraj ze mozliwa dzis ewakułacja. :/

Do góry