reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

No chyba zaraz padnę ze śmiechu :rofl2::rofl2::rofl2: Dzięki :*

a to jej ukochany pluszak

Hania ma Elmo z ul. Sezamkowej ... też mu się pranie przyda ;-)

A mój zadzwonił do mnie z pracy i mówi, że wpadł na pomysł żebyśmy z Hania jechali na ten wernisaż z nim ... no się domyślił bystrzak jeden ;-)

Ejjj powiem Wam przerąbaną historię ... żona mojego teścia zrobiła deser, który zjadła ze swoją córką i zięciem. Jakoś w pon. teściu wszedł do niej do łazienki, patrzy a ona leży na podłodze z otwartymi oczami i nie ma pulsu, ani nie oddycha:szok: Teściu wezwał pogotowie i wpadło 6-ciu ratowników i wbili jej w serce coś i od razu się obudziła.Okazało się, że to salmonella :baffled:Od razu wezwano tą córkę i zięcia na badania, ale oni mieli silniejsze organizmy i walczyli z tym. Masakra się przeraziłam, bo to prawdopodobnie od jajek. Muszę się ich zapytać czy kupowali jakiś niby z fermy czy ze sklepu.

reklama
tosia widzialam u ciebie w galerii na nk tego elmo na torach:-D wiesz ja Wiki gajora piore raz na tydz ewentualnie 1 na 2 tyg bo mi smierdzi jakby paluszkami taki jest przez nia wymemlany :-) ale ona ma juz go rok to jest przyzwyczajona...ona wszedzie z nim chodzi na dwor,na spacer,spi z nim a czasem w zebach go nosi jak idzie na czterech...tak jak tata po alkoholu :-D :-p

Ilonka nie ma takiej opcji...naszczescie mam blokade :-p

Hej lasencje :blink:

Hania właśnie padła i to praktycznie sama, bo ja siedziałam na tronie ;-)
Ja biorę się za sprzątanie, bo przy naszym obecnym trybie życia ciężko utrzymywać porządek na bieżąco :dry: Gary już mi 1,5 dnia stoją :baffled:

W ogóle to w Hanię zaczął wstępować jakiś diabeł :no: Dziś miałam straszną akcję w sklepie i aż boję się, że tak będzie cały czas. W ogóle w domu też była niegrzeczna :baffled: Kłóci się ze mną i próbuje mnie bić :baffled: I nie mam pojęcia skąd jej się to wzięło :baffled: Jak jest zła to zaczyna kopać i uderzać rękami. Muszę nad nią znowu popracować.

dobry wieczór laseczki
pusto tu jakoś :( myśmy byli dziś na placu zabaw i moje dziecko nie potrafi bawić się z innymi tylko wyrywa sobie zabawki :/ pakuje się ludziom na kolana gdy siedzą na ławce i rozdaje swoje zabawki-ehhh-nie łatwe jest życie mamuśki ;p
zdrówka chorym!!
idę spać-dobranoc

Heja
No tak waśnie jak Ewelka zauważyła wątek nam pada :-:)-(
Ja wróciłam z 2dniowego szkolenia z pracy, ale większością wrażeń podzielę się z Wam na prv. Super wypoczęłam i wybawiłam się, a teraz powrót do szarej rzeczywistości :dry:

Ślubny miał wczoraj 30ste ur. Jeszcze mu nic z tej okazji nie sprawiłam i zastanawiam się co. W sumie chciał kilka rzeczy i miał sobie wybrać jedną z nich, ale jeszcze się nie zdecydował.

reklama
ja zdycham bo sem chora.
pogoda do dupy wczoraj byla, ale mimo wszystko wyszlam na piwko z kumpela. wrocilam o 1h i normalnie dzis lunatyk, chyba sie starzeje, po 2piwach i taki kac.
w ogole to ostatnio nerwowo nie moge wytrzymac, mam ogromne wyrzuty sumienia ze jestem zła mataka, moje dziecko ma mnie centralnie w dupie i nie reaguje na to co mowie.

Do góry