reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah pamiętam że też miałam od 7 do 12-13 t.c mdłości :tak: Ale każda ciąża inna,a nóż tym razem bez mdłości się obejdzie? ;-)
Tosia no Hania mega aparatka :-D
Agacjone ja dostałam wczoraj,ciut później niż powinnam dostać i szczerze też jakoś mi się smutno zrobiło :-p Stwierdziłam,że sama nie wiem czego ja chcę :-p
Ewelka to teraz masz dwójkę :-)
Martilla a jak u Ciebie?;-)

reklama
hannah ja tez mam tyci rozstęp przy pępku po Filu, cale szczescie malo widoczny:)
jej nie moge uwierzyc ze zdecydowaliscie sie na druga dzidzie. chylę czoło!!
agacjone a ty sie starsza?? czy co bo ja to zwątpiłam teraz.
andzia a jak z toba? gadac mi tu... o co tu chodzi jakies babyboom sie szykuje po raz drugi czy co?

ewelka ty jestes dobra hahhaha luzaro ty jedna!!! co z tym spotkaniem dupo wredna? cos mnie unikasz!!! a ja w weekendy takooo samotnooo hihih

Jak nic to będzie ząbek, tym razem już na pewno! Malutki, bialutki ząbek, tylko chyba trójka... myślicie że to możliwe żeby pierwsze wyrastały trójki?? Mariczka marudna, uspokaja się na chwilę ze schłodzonym gryzakiem, a dziąsełka miękkie i trochę wypukłe w miejscach kłów :) A może to małe wampirzątko? Ehh naczytałam się sagi Zmierzch ;P

hej
ja sie melduje w pracy;-)
legajka
mojemu Kubie pierwsze ząbki jakie szły to byly chyba 2, ma juz wszystkich ząbków a moze z 14 bo bardzo mi niechce otwierac buzlki...jak mu myje ząbki to trpoche dojrze...a teraz mu wyszła 3 i marudzi strasznie to moze przez tego zabka bo podobno te kły bolą najgorzej:-(
ilonka
my narazie sie nie staramy ,nieplanujemy a jak bedzie to coz.....trzeba sie cieszyc tylko ja mam jakas blokADE bo przeciez wiecie ze moj kuba ma naczyniaki...az 6:szok: i boje sie ze drugie dziecko tez bedzie miec a nie daj boże na buzce:no: coprawda zauwazylam ze na brzuszku i na nózce juz powoli to blednie wiec miejmy nadzieje ze znikna w cholere te g ó w n a:baffled: a po drugie chce juz mieszkac u siebie z drugim dzidzia a nie u tesciow.....

ilonka
wiem ze trzeba przezyc, Kuba ma w takich miejscach ze ubranka zakrywaja a na głowce włosy
a ja na buzce Filipka niewidze takze musi miec mały albo ma te naczyniaki plamiste jak plama czerwona a Kuba to ma te jak "truskawki"

Właśnie dziś przyjaciółka zadzwoniła ze o 1 w nocy urodziła Wojtusia...a jak zobaczyłam zdjecia to aż łzy miałam w oczach...i tez bym chciała takiego (taką:-D)

agacjone Fil ma na policzku, dokładnie na środku, nie jest to aż tak widoczne z bliska owszem. najpierw miał w tym miejscu jakby pryszcza a z tego zrobila sie czerwona plamka. ja u Kuby tez nie widze:p nie przejmuj sie, jak bedzie dorosły to nie bedzie to sie rzucac w oczy:) niektore laski twierdza ze to sexy:) i taki znać "rozpoznawczy":)
co do dzidzi to jak chcesz miec druga to do dzieła:) jak siedziec w pieluchach to siedziec:)

ilonka
chciec a miec to dwie rozne sprawy....ja narazie nieplanuje....:-) ale jak sie zdarzy....:-D

bo u kubusia niewidac ma na glowce z boku ale wloski zakrywaja i z tylu na glowce ale ten to taki malutenki...dziad jeden:wściekła/y::wściekła/y:
wlasnie wciagam pysznego kebaba w pracy hehe

reklama
Do góry