reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Hehe Tosia, skąd ja to znam. "Sama", "nie chcę" to jej ulubione słowa. Ech bunt dwulatka, a potem trzy-, a potem nastolatka.....
No ale żelki w sprzęcie, tego u nas jeszcze nie było hehe. Ja za to co chwilę znajduję rożne rzeczy w innych miejscach w których zazwyczaj leżą, np majtki męza u mnie w szufladzie z bielizną itp.
No ale żelki w sprzęcie, tego u nas jeszcze nie było hehe. Ja za to co chwilę znajduję rożne rzeczy w innych miejscach w których zazwyczaj leżą, np majtki męza u mnie w szufladzie z bielizną itp.
xTosia hahah dobre, ale sie uśmiałam)) Hania ma pomysly) moj Filip wkłada różne rzeczy do pralki, chowa po szufladach lub ma manie wyrzucania wszystkiego do kosza. tak wiec rola mamy taka ze przed wyniesieniem smieci musze przewertowac wszystko feee
co tam mamuśki? jak po pogrzebie phii
co tam mamuśki? jak po pogrzebie phii
**ewelka**
mama Wiki :)
hej kochane
a ja drugi dzien pilnuje corki kumpeli ktora jest dwa dni mlodsza od Wiki i jest moja imienniczka ogolnie to balam sie jak to bedzie ze beda ryczec jedna po drugiej ale zabawki se wyrywaja,wyrywaja se kubki z piciem hehe wiec czasem pija z jednego :-) nawet smokiem sie dzielily...ale wogole ta mala to jest znerwicowana przez ojca...kumpela nie jest mezatka,mieszkala z nim 3 lata po roku bycia ze soba zaczal ja bic i tak bil przez 2 lata to nie dziwota ze mala jest nerwusek...teraz jest na pokoju wiec nie zawsze ma z kim mala zostawic i ja ja czasem bede pilnowac...dzis musialam wstac o 6 bo przed 7 mi ja podrzucila....ale wiki musialam dac mleko przed przyjsciem malej bo by mi potem nie wypila bo kolezanka wazniejsza niz ranne jedzonko:-) w sobote tak wlasnie bylo...i mleko wyladowalo w zlewieteraz spia obie wiec mam cisze i spokoj
a ja drugi dzien pilnuje corki kumpeli ktora jest dwa dni mlodsza od Wiki i jest moja imienniczka ogolnie to balam sie jak to bedzie ze beda ryczec jedna po drugiej ale zabawki se wyrywaja,wyrywaja se kubki z piciem hehe wiec czasem pija z jednego :-) nawet smokiem sie dzielily...ale wogole ta mala to jest znerwicowana przez ojca...kumpela nie jest mezatka,mieszkala z nim 3 lata po roku bycia ze soba zaczal ja bic i tak bil przez 2 lata to nie dziwota ze mala jest nerwusek...teraz jest na pokoju wiec nie zawsze ma z kim mala zostawic i ja ja czasem bede pilnowac...dzis musialam wstac o 6 bo przed 7 mi ja podrzucila....ale wiki musialam dac mleko przed przyjsciem malej bo by mi potem nie wypila bo kolezanka wazniejsza niz ranne jedzonko:-) w sobote tak wlasnie bylo...i mleko wyladowalo w zlewieteraz spia obie wiec mam cisze i spokoj
**ewelka**
mama Wiki :)
martilla
a wiesz ze jak by byly takie grzeczne to nawet by bylo zajebi.scie w h.uj
a wiesz ze jak by byly takie grzeczne to nawet by bylo zajebi.scie w h.uj
agacjone23
Fanka BB :)
hej
moje dziecko tez ,a dzis zaje....dobry humor..taki ze juz mnie szlag trafia....o byle co ryczy, tupie nogami , juz wsiceklosci dostaje.....wrrrrrrrrr
ilonka
kuba tez wrzuca do kosza, kiedys jak wrzucil mała lyzeczke a tesciowa potem śmieci palila to łyzeczka cala spalona byla...hehe
hannah
jak tam samopoczucie??
ja dzis dostalam @ ale powiem wam ze toszki a troszki bylam zawiedziona bo myslalam a moze????
moje dziecko tez ,a dzis zaje....dobry humor..taki ze juz mnie szlag trafia....o byle co ryczy, tupie nogami , juz wsiceklosci dostaje.....wrrrrrrrrr
ilonka
kuba tez wrzuca do kosza, kiedys jak wrzucil mała lyzeczke a tesciowa potem śmieci palila to łyzeczka cala spalona byla...hehe
hannah
jak tam samopoczucie??
ja dzis dostalam @ ale powiem wam ze toszki a troszki bylam zawiedziona bo myslalam a moze????
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Ja jak tylko robiłam test i była jedna kreska to mimo że nie byliśmy gotowi na dziecko, czułam sie zawsze zawiedziona. I jak już zrobiłam test zaraz potem dostawałam okres.hej
hannah
jak tam samopoczucie??
Agacjone
więc do dzieła
Dziewczyny ja sie obawiam ze to cisza przed burzą. Teraz czuję się bardzo dobrze, ale z Hanią mdłości mi się zaczeły ok 7 tygodnia i trwały aż do 12 tyg.
Brzuch mi już wywaliło jakbym była conajmniej w 12 tygodniu. Aż się boję czy to aby nie bliźniaki hehe. Nie no żartuję, ale tato mnie straszył że babcia miała bliźniaki, mpoja mama była w ciąży bliźniaczej więc duże prawdopodobieństwo jest. Ale oby nie :/
Do lekarza idę 7 maja, czyli to będzie troszkę ponad 7 tydzień. Tak żeby już było widać bijące serduszko.
Zaopatrzyłam się w witaminy, krem przeciw rozstępom i oliwkę, także już się smaruję. Poprzednia ciąża zakończyła się tyci rozstępem na pępku, także chyba to coś dało. A moja mama ma cały brzuch w pręgach=, także nie zaryzykuję i zadbam o brzuch, bo rozstępy to sprawa genetyczna.
Ostatnia edycja: