reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Dziewczynki wszystkiego naj naj naj ! :-)

Ilonka
uu długo już siedzisz u rodziców, to przez awanti z mężem ?

reklama
zaraz ppczytam na zamknietym

a tak poza temat...robila ktoras z was zupe czosnkowa kiedys???? bo mam chec znalazlam jakis przepis w necie ale moze ktoras robila??:-D

ja tez nie robiłam takiej zupki.....ale jak ci sie uda daj znać jak wyszła:-)
A ja ide do lekarza na 18.45 więc do napisania kobietki:-)

no ja mam niby przeziębienie....masakra jakaś....a wygląda jak jakieś pieprzone grypsko..mam leżeć i sie nie męczyc hahahah zwłaszcza przy moim dziecku mi sie to uda:-)

Witajcie kochane. Skladam spóźnione ale szczere życzenia z okazji dnia kobiet .

Wszystkiego najlepszego i radości z zycia:)

Nie pisałam wam wcześniej ale moje miasto utworzyło projetkt działania przeciwko wykluczeniu cyfrowemu,w którym daja 150 rodzinom komputery i internet za darmo na 8 lat. No i składało się wnioski w listopadzie. trzeba było spełnić pewne kryteria. najważniejsze to niskie dochody. No i my się zakwalifikowalismy. Wczoraj byłam na spotkaniu w sprawie tych komputerów. No i maja nam podłaczac na dniach internet, a pod koniec marca bedę miała nowy komputerek. po trzech latach zabieraja cały ten sprzęt i dają znowu nowy. przez 8 lat nie płacę za net i po zakończeniu tego projektu(czyli 2018 roku) cały sprzęt jest nasz. bardzo sie ciesze że się zakwalifikowałam bo ten nasz komp to na wykończeniu juz jest.

A pochwale się że wczoraj mąż zajechał podczas trasy do domu i dał mi tulipanka:) Miło bo nigdy nic mi nie daje. Ale przytulanka wieczorem nie było bo szybko poszłam spac . ostatnio znowu męcza mnie migreny i cały czas od kilku dni boli mnie głowa. teraz pije kawkę , to może mnie przestanie chociaz na trochę. Bo prochów nie chce pchać. Zresztą leki na migrene sa strasznie drogie. ^ tabletek kosztuje około 60 zeta. masakra jakas. A leczac migrene powinno się cały czas brac po dwie dziennie. Chyba bym zbankrutowała.

bella bardzo sie ciesze ze udało ci sie z tym kompem:-) super:-)
a ja sie tez pochwale dostałam od meza kwiatuszka w doniczce i powiedział ze nie wział rozy bo by padła a tak w doniczce bedzoe stało na oknie i bedziesz pamiętała ze cię kocham:-) normalnie szok:-)

hej
a ja w pracy do 21:szok::szok::baffled: jakos moze dam rade

ja wczpraj dstalam bukiet 3 róze i 2 tulipany...ale wiecie co jakos chyba juz nie nieumiem sie z tego cieszyc....dostalam bo dostalam..hehehe bo tak wypadalo..hehehe

bella super z tym neten cos zawsze zostanie w kieszeni...:-)

Cześć lasencje!

W końcu skończyłam malować i urządzać pokój Hani, a nawet komodę sama skręciłam ;). Mamy już własną sypialnię, Hania 2 dni temu zrobiła przeprowadzkę "na swoje" hehe :) Choć nie wiem jak długo się nacieszymy, bo już niedługo starania o drugą dzidzię.
A oto zdjęcia

reklama
Ilonka
w zasadzie za urządzenie pokoju wydaliśmy 200 zł na farbę, 200 zł komoda, 150 zł dywan, 30 zł lampka i 17 zł na kosz na zabawki czyli 597 zł :)
Na kanapie jest jeszcze zwinięta tuba na zabawki, ale jeszcze nie przywiesiłam na ścianie.

Ostatnia edycja:
Do góry