reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

No-my już po spacerku,młody wyspany,już nakarmiony i szaleje;-)
Andzia-dzięki za komplement dla mojego syna;-) łobuz z niego co mnie martwi:sorry2:
Marcy-ja też wbijam na pierogi ;-)-bo ruskie lubię zaraz po moich ulubionych z kapustą i z grzybami:-p
Ilonka-fajna fryzurka,ładnie Ci :tak:.Osobiście nie mam porównania jak wyglądałaś przed ścięciem
Dobra-to teraz ja idę wrzucić coś na ząb bo coś mi poburkuje w brzuchu :rofl2: paaaaaaa

reklama
Ilonqa
Wyglądasz superowo :-D Jeju fryzura świetna i uroda też kochana :tak::tak:

Ja już po zakupach idę wskoczyć do wanny na chwilę relaksu, bo jak za godz. wróci Hancyk to już się nie porelaksuję ;-)

Ilonka - słuchaj dziewczyn, bo dobrze mówią :-D ładna z ciebie laseczka i fryzurka super :tak:

u nas dzisiaj pogoda w kratkę, raz słońce, a za chwilkę śnieżyca albo grad :wściekła/y: ale spacerek zaliczony - Karolka na dworze 2 godz spała ;-) a ja zaraz do lekarza mykam, ciekawe jak długo w kolejce będę czakać ... niby prywatnie, niby umawia na godzinę, a i tak jest wolna amerykanka :angry: juz nie mówiąc o tym, że czeka się na wizytę 2-3 miesiące... miłego popołudnia kochane:tak:

ilonka
bardzo fajnie Ci w tych włoskach :-) tak młodo wyglądasz, seksi szesnastka heh :-)

tosia
zdasz na pewno następnym razem

agacjone
niezle was podsumowali, pokaźna sumka !

ewelka
Boże co tam się u Ciebie dzieje ? Strach na ulice wyjść

no i wykrakali tą zimę:wściekła/y: normalnie już śnieg zalegał tylko miejscowo,a teraz nasypało i zima w pełni:-( i o ile wierzyć prognozom to tak będzie do połowy marca.ja chcę wioooosnęęę!!!

Hej Wam
Izka już napisała jaka pogoda u nas panuje więc nic nowego w tym temacie nie dorzucę.

Kewinek to co rusz jakieś nowe słownictwo wymyśla. A jak próbuje powtórzyć to dopiero boki zrywać no ale ważne że w ogóle próbuje. Powoli szukam ze znajomymi jakiegoś lokum albo lepiej by było domkiem nad morze na wakacje. Bo przecież trzeba będzie się rozerwać gdzieś z małym.

Agacjone
No to niezła ta sumka nie ma co zazdrościć. Ale myślę że na ten Twój uśmiech na pewno kredycik dadzą.

Ilonka a ja nie mogę zobaczyć jaką masz fryzurkę bo mi wyskakuje że mam to zgłosić do administratora.

A tak poza tym to chyba wszystko po staremu.

Witam weczorową pora . wyżaliłam się trochę na zamkniętym.
Dzisiaj wyszłam z Fifim na spcer do moich rodziców. Było piekne słonko ale okropnie zimno. No i sniegu u nas napadało wieczorem:(
Wogóle to mój Fifi przylepiony do mnie jak rzeo do psiego ogona. Cały czas chce do mnie , wspina się po mnie . A jak teraz zacza chodzic to latam za nim cały dzień i go asekuruję żeby się nie pozbija. bo jeszcze nie pewnie chodzi. Więcej się wygłupia przy tym i rzuca sie do tyłu. A ile ma z tego radochy.

hej
ja juz w pracy, kawka w trakcie wczoraj mąż próbowal coś zmajstrowac ale sie nie dalam....a tak mi sie chcialo yhhhhhh ale nieugielam sie....niema tego co chce....:-D

marcy to moje gg 8478337 odezwij sie do mnie bo mam pare pytan do ciebie:-) w sprawie waszego nowego M

no ja sie melduje z rana...masakra jakas m oj wojtek chory ledwo dyszy nie wiem gdzie sie tak zaziebił....szok....gorączka 39 stopni teraz spi w koncu....
A siostra męza urodziła wczoraj około 23:) MAJA WANESSA jest juz z nami ale nie wiem co i jak bo jeszcze niedzwoniła z tej szwajcarii.....

reklama
Marcy wydaje mi się,że zaczął się teraz okres zwiększonej zachorowalności....
Byłaś z małym u lekarza?

Do góry