reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia dasz radę następnym razem ;-)
Ewelka uuuu...niemiła sprawa :confused2:

A u mnie też słonko za oknem,ale wczoraj w nocy przeszła okropna śnieżyca.

reklama
Melduje się laseczki:-)
Ja zaraz będę miała kawusie:-) słonko pięknie daje:-) młody tradycyjnie koncertuje z lekka:-p
Marcy-znowu smaka mi ktoś robi na pierogi-grrr-a z czym?jeśli można wiedzieć:-p
Tosia-zdasz tą poprawkę,nie może być inaczej:tak:
Ilonka-ja też bym chciała zobaczyć tą Twoją nową fryzurkę:-p
no-to miłego:-D

Kaczucha tak patrzę na fotkę Twojego synka,którą masz ustawioną i śmie twierdzić,że rośnie Ci przystojniak że ho ho ;-)

Witajcie laski:)
Agacjone kochana o to chodzi nie nie mam czasu na pierogi:) hehe robiłam połowę z Wojtusiem masakra:-) a pół już mąż sie nim zajął.....a pierożki ruskie(ziemniaki ,twaróg, podsmażona cebulka,przyprawy)

Ja też chce obciąć włosy ale nie wiem czy jakiegos dobrego fryzjera znajde i taniego jak ilonka:-) Ilonka czekamy na fotkę..

A mój Wojtuś mi strasznie kaszle nie wiem co to za licho kochane jaki syrop możecie polecić...no masakra własnie mi tu teraz kaszle....a wizyta dopiero na piątek:-(

A Od dziś jesteśmy właścicielami mieszkanka nowego:) Podpisaliśmy dzis umowe i daliśmy juz zaliczkę:-)

Marcy
Ja daję Hani prawoślaz i jej pomaga :tak:

A ja wypastowałam podłogi, posprzątałam całe mieszkanie, umyłam gary i ... uprałam dywaniki do auta :-D:-D:-D

Zaraz się ubieram i mykam na wycieczkę do Carrefoura, bo nie ma płynu do prania, a mąż jak wróci to pewnie będzie chciał prać. Później muszę siebie doprowadzić do stanu używalności, bo mam ochotę na wielkie przytulanko :-D:-D

Zmykam tymczasem borem lasem :-p

Laski odezwijcie się do mnie na gg bo potraciłam kontakty :-(

Ostatnia edycja:
Tosia chyba szykuje się wielkie "ładowanie akumulatorów" jak mąż wróci :-p
Po tym żadna poprawka Ci nie straszna :-)
Marcy zjadła bym takiego podsmażonego pierożka... :tak:

Andzia to zapraszam:-) hehe nie ma problemu podsmażę ci:-)

A u mnie tak strasznie zaczęło sypać że masakra....nienawidzę śniegu...

A zapomniałam Wam powiedziec siostra mojego męża ta ze śzwajcarii wczoraj pojechała do szpitala rodzić...lekarz jej kazał isc bo dzidzia nie rośnie...i nie wiem do dziś co tam u niej słychać...kurde denerwuję się( a dzidzia to MAJA):-)

ilonka
fryzura super....tez mysle zeby sie na ciemno zrobic bo te odrosty mnie wkur.....

zaraz na zamknietym sie wyżale

reklama
Ilonka już nie bądź taka skromna :-p
Poważnie,masz bardzo fajną,delikatną urodę. I słuchaj się mnie,bo wiem co mówię ;-)

Do góry