reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia dasz radę następnym razem ;-)
Ewelka uuuu...niemiła sprawa :confused2:

A u mnie też słonko za oknem,ale wczoraj w nocy przeszła okropna śnieżyca.

reklama
Melduje się laseczki:-)
Ja zaraz będę miała kawusie:-) słonko pięknie daje:-) młody tradycyjnie koncertuje z lekka:-p
Marcy-znowu smaka mi ktoś robi na pierogi-grrr-a z czym?jeśli można wiedzieć:-p
Tosia-zdasz tą poprawkę,nie może być inaczej:tak:
Ilonka-ja też bym chciała zobaczyć tą Twoją nową fryzurkę:-p
no-to miłego:-D

Kaczucha tak patrzę na fotkę Twojego synka,którą masz ustawioną i śmie twierdzić,że rośnie Ci przystojniak że ho ho ;-)

Witajcie laski:)
Agacjone kochana o to chodzi nie nie mam czasu na pierogi:) hehe robiłam połowę z Wojtusiem masakra:-) a pół już mąż sie nim zajął.....a pierożki ruskie(ziemniaki ,twaróg, podsmażona cebulka,przyprawy)

Ja też chce obciąć włosy ale nie wiem czy jakiegos dobrego fryzjera znajde i taniego jak ilonka:-) Ilonka czekamy na fotkę..

A mój Wojtuś mi strasznie kaszle nie wiem co to za licho kochane jaki syrop możecie polecić...no masakra własnie mi tu teraz kaszle....a wizyta dopiero na piątek:-(

A Od dziś jesteśmy właścicielami mieszkanka nowego:) Podpisaliśmy dzis umowe i daliśmy juz zaliczkę:-)

Marcy
Ja daję Hani prawoślaz i jej pomaga :tak:

A ja wypastowałam podłogi, posprzątałam całe mieszkanie, umyłam gary i ... uprałam dywaniki do auta :-D:-D:-D

Zaraz się ubieram i mykam na wycieczkę do Carrefoura, bo nie ma płynu do prania, a mąż jak wróci to pewnie będzie chciał prać. Później muszę siebie doprowadzić do stanu używalności, bo mam ochotę na wielkie przytulanko :-D:-D

Zmykam tymczasem borem lasem :-p

Laski odezwijcie się do mnie na gg bo potraciłam kontakty :-(

Ostatnia edycja:
Tosia chyba szykuje się wielkie "ładowanie akumulatorów" jak mąż wróci :-p
Po tym żadna poprawka Ci nie straszna :-)
Marcy zjadła bym takiego podsmażonego pierożka... :tak:

Andzia to zapraszam:-) hehe nie ma problemu podsmażę ci:-)

A u mnie tak strasznie zaczęło sypać że masakra....nienawidzę śniegu...

A zapomniałam Wam powiedziec siostra mojego męża ta ze śzwajcarii wczoraj pojechała do szpitala rodzić...lekarz jej kazał isc bo dzidzia nie rośnie...i nie wiem do dziś co tam u niej słychać...kurde denerwuję się( a dzidzia to MAJA):-)

ilonka
fryzura super....tez mysle zeby sie na ciemno zrobic bo te odrosty mnie wkur.....

zaraz na zamknietym sie wyżale

reklama
Ilonka już nie bądź taka skromna :-p
Poważnie,masz bardzo fajną,delikatną urodę. I słuchaj się mnie,bo wiem co mówię ;-)

Do góry