reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
sie macie dziewuszki :)
gratuluje nowego osobnika w rodzince :-)
grrr-mój mały jest strasznie nieznośny i marudny,ale to pewnie przez zęby bo wychodzą mu 4 na raz-już niby przebite,ale chyba mu dokuczają bo ciągle by coś gryzł...
a co do pazokci-to dziś robiłam siorce,ewelka jako profesjonalistka musi je ocenić ;-) ja jak zwykle nie jestem zadowolona :sorry:
idę wrzucić coś na ruszt ;-)

kaczucha
juz ci powiedzialam ze sa ladne :-p:-p:-p
olka
to sie wyszalejesz...tylko zeby ci ozdob choinkowych za oknami nie robili...mam nadzieje ze wiesz o czym mowie:-):-)
a ja juz dzis dostalam od meza kwiatki i kartke na walentynki:-p

Ostatnia edycja:
a co tu takie puchy?;-) mały już umyty,nakarmiony i leżakuje ;) trzeba sobie jakiś filmik zarzucić,bo w tv nic nie ma.miłego wieczorku babeczki

Witam:)
Ja wczoraj świętowałam swoje 24 urodziny które mam za kilka dni. no i wróciłam do domu o 2 w nocy:-)Ale ledwo dotarłam do domu bo strasznie snieg sypał i nogi zapadały się prawie po kolana.Dostałam od kolezanek przepiękną duż torbe , taką jaka mi się podobała

U nas cały czas sypie, ale niedawno byłam z Filipem na dworze bo w domu odtatnio nie chce usypiać . Więc usnąl w wózku i go przełozyłam do łóżeczka. narazie smacznie śpi sobie . A ja szykuję obiad powoli. Miłego walentowania

reklama
Olka
w kwestii staranek to jestem aktualnie na etapie oczekiwania czy @ przylezie czy nie , z korzyścią dla niej byłoby dobrze gdyby nie przylazła;-)

Ilonka
kłótnia zażegnana? kłóciliście się wczoraj, a walentynki są dzisiaj więc do boju ;-)

Ja tak średnio przepadam za tym świętem, ale zamówiłam sobie w Empiku książkę z tej okazji , a co :-)

Bella
widzę,że my w jednym wieku tylko Ty kilka dni starsza;-)

Do góry