reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

a moje dziecko zaczyna denerwowac...nic nie chce jesc oprocz mleka z kaszka i chrupkow kukurydzianych...zrobilam mu chlebem z bialym serkiem to nie, starlam jablko tez nie.....na banany tez sie poniewal...:wściekła/y::wściekła/y:zupe robiona przez mnie tez wcoraj z ledwoscia zjadl....a pewnie parowke bym dala to by ze 2 zjadl..ale niechce tego mu dawac....jajecznice tez chyba za czesto nie powinnien jesc....
pozniej mu jogurt naturalny sprobuje dac wyjelam do niego truskawki mrozone ale czuje ze tz bedzie lipa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide mu to nieszczesne mleko zrobie i potem na dwor...

reklama
Aaaale się narozpisywałyście. Rano nie włączyłam kompa, bo śpieszyłam się z Miśką do lekarza ;/
Pisałam o tym jak pięknie przesypia mi noce? Otóż nie chwal dnia, przed zachodem słońca - zaczęła mi się budzić na papu koło 2-3 potem znowu koło 6, bo to była jej pora na jedzenie zanim zaczęły się te pobudki...

o hanah jak miło ze zajrzałaś już sie martwiłam:-) a co do dzidzi to mam nadzieję ze bedzie za pierwszym razem:-) nie ma czasu do stracenia:-D hehe

a u mnie zimno i nic mi się nie chce:-p jutro jade do tej babeczki się dogadywać w sprawie tej pracy....oby mi się udało dogadać żeby wynagrodzenie było satysfakcjonujące;-)

a w piątek na egzamin wewnętrzny z prawka(teoria) i dentysta...chba zawału dostane:-( grrrr

marcy zycze powodzenia i na tym egzaminie i u dentysty no i oczywiscie z tym wynagrodzeniem:-);-)
mi maz zaczol mowic na temat prawka...ale ja sie tak bardzo boje:-( ja szybko sie poddaje i boje sie ze po pierwszej nieudanej probie nie bede juz chciala podchodzic do kolejnych egzaminow a kasa przepadnie
a z drugiej strony fajnie by bylo jechac gdzies sobie sama i nie prosic meza zeby mnie zawozil...i teraz mam problem.. a malo tego zacol mi cos mowic na temat drugiego dziecka( a czy ja dam sobie rade z dwoma maluchami?):unsure::hmm:

Już nie mogę się doczekać kiedy ruszymy się z domu na ogródek chociaż, do piaskownicy, na ślizgawkę. Już mam serdecznie dosyć tego domu, tego śniegu i mrozów.:no:

Ojjj kochana doskonale rozumiem co czujesz, też bym chciała po pracy wyjść z małą na spacer :-(

ja szybko sie poddaje i boje sie ze po pierwszej nieudanej probie nie bede juz chciala podchodzic do kolejnych egzaminow a kasa przepadnie

Ehhh ja tak zrobiłam ... poszłam 2 razy na egzamin i poddałam się ... ale sam kurs ważny jest przez 10 lat więc mam jeszcze trochę czasu ;-):-D

a malo tego zacol mi cos mowic na temat drugiego dziecka( a czy ja dam sobie rade z dwoma maluchami?):unsure::hmm:

Jezzzuuuu ja to Was podziwiam ... ja bym nie dała rady dlatego o drugim nawet nie myślę ... dopiero za 2-4 lata.

Hania "nauczyła" się wierszyka "w pokoiku na stoliku" hehehe. My jej mówimy, a ona dopowiada i mamy ubaw, bo np. "ogonkiem zbił jajeczko" w jej wykonaniu brzmi "gonkiem kupkup jajo" :rofl2::rofl2:

reklama
ewelka
jak nie chcesz tu mówić to pisz na zamknietym, może coś wspólnie wymyślimy

Do góry