reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
dzwoniłam lezy na sali ma skurcze ale jej mijają i wracają i tak czeka teraz bedzie miała KTG.... jak sie pisza skurcze....

najgorsze to czekanie... ale ważne ,że już niedługo i będzie maleństwo po drugiej stronie brzucha :-D a imię już wybrane?

Witam po przerwie wczasowej :-D wyjazd na szczęście udany, troszkę pojeździłam na nartach, ale nie męczyłam się za bardzo ;-) nawet się udałam na masaże tajskie, które robila rodowita tajka :sorry2: moje dziecko podrywalo i zaczepiało wszystkich, ciągle była zadowolona :-D no ale nastała brutalna rzeczywistość - pranie po wyjeździe, prasowanie, sprzatanie itd :-( niestety póki co nie nadrobiłam za bardzo o czym pisałyście :zawstydzona/y:

Marcy - to dzisiaj nocka pewnie z głowy... Kacperek to ładne imię :tak: na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki ;-)

xTosia - bardzo ładnie wam remont wyszedł ;-)

Lagajka - witaj :-D

XTosia A wiesz ze ja tak obliczałam i obliczałam tą datę bo ja TEŻ urodziłam się 24 MARCA:-) hehe i tak patrzę na ten sówaczek i mógłby być mój gdyby nie to że ja kończę 25 lat:-) hihihihi fajnie:) teraz już chyba będzie moją ulubienicą(bez obrazy dla pozostałych słodkich dzieciaczków) :-Dhihih

No proszę to niebawem będą podwójne urodzinki ;-)

Hej, jestem Agnieszka, mama prawie 3 miesięcznej Mariki :) Chętnie dołączę do Waszego grona

Witamy serdecznie i zapraszamy gorąco do naszego grona pozytywnie zakręconych wariatek mamusiek :-D

To ja dziś dzień zacznę :) Oczy się jeszcze kleją, ale za późno już żeby dosypiać, bo za pół godziny antybiotyki, no i trzeba Dziecię w strój dzienny przebrać :) Udanego dnia Miłe Panie

reklama
legajka
o rety jaką ma fryzurę Twoje dziecie :-D hehe super !

iza
no te pranie po wakacjach jest najgorsze :-D

marcy
urodziła??? Kacper fajne imię :-)

Do góry