reklama
izkab
matka wariatka
Witam po przerwie wczasowej wyjazd na szczęście udany, troszkę pojeździłam na nartach, ale nie męczyłam się za bardzo ;-) nawet się udałam na masaże tajskie, które robila rodowita tajka moje dziecko podrywalo i zaczepiało wszystkich, ciągle była zadowolona no ale nastała brutalna rzeczywistość - pranie po wyjeździe, prasowanie, sprzatanie itd :-( niestety póki co nie nadrobiłam za bardzo o czym pisałyście
Marcy - to dzisiaj nocka pewnie z głowy... Kacperek to ładne imię na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki ;-)
xTosia - bardzo ładnie wam remont wyszedł ;-)
Lagajka - witaj
Marcy - to dzisiaj nocka pewnie z głowy... Kacperek to ładne imię na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki ;-)
xTosia - bardzo ładnie wam remont wyszedł ;-)
Lagajka - witaj
xTosia
Cudowna Haneczka
XTosia A wiesz ze ja tak obliczałam i obliczałam tą datę bo ja TEŻ urodziłam się 24 MARCA:-) hehe i tak patrzę na ten sówaczek i mógłby być mój gdyby nie to że ja kończę 25 lat:-) hihihihi fajnie teraz już chyba będzie moją ulubienicą(bez obrazy dla pozostałych słodkich dzieciaczków) hihih
No proszę to niebawem będą podwójne urodzinki ;-)
Hej, jestem Agnieszka, mama prawie 3 miesięcznej Mariki Chętnie dołączę do Waszego grona
Witamy serdecznie i zapraszamy gorąco do naszego grona pozytywnie zakręconych wariatek mamusiek
reklama