reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej kobietki
Kibelek pokaże jutro, bo będę miała już kafelki na jednej ze ścian więc zobaczycie i podłogę i ścianę :-D

A ja zaraz biorę się za naukę i może uda mi się coś jeszcze popisać pracy. Powiem Wam, że ogólnie źle się czuję, bo nie załatwiałam się dziś od rana, a jak na złość mi się chce jak nigdy :wściekła/y: Jestem jak bania, a jutro nie wiem o której mi osadzi klozet.

W ogóle to ja też muszę schudnąć, bo aż czuję, że jest mi źle w mojej skórze. Może od pon.zacznę ... tzn. już jutro pocznę przygotowania poprzez zaprzestanie jedzenia chleba. Zobaczymy co będzie dalej, bo ... kupony do McDonalda leżą na półce :-p:-p

reklama
A ja Wam się nieskromnie pochwalę,ze od zeszłego piątku (bo wtedy ważyłam się ostatni raz) schudłam 1,2kg :-)
Byłam dziś u teściów i przy okazji weszłam sobie na wagę,a tam taka niespodzianka :-D
Czyli przez niespełna 2 tygodnie spadło ogółem 2,5kg.Cholera cieszę się jak dziecko :-p Do osiągnięcia zamierzonego celu brakują mi jeszcze 3kg.Mam nadzieję,że się uda.

Andzia - gratki dla ciebie:-D ładnie ci idzie gubienie kilogramów :tak:
A ja się pożalę :-( wczoraj Karolka kończyła roczek i teściowa nawet nie zadzwoniła... poza tym wszyscy pamiętali... już się przyzwyczaiłam, ze do mnie nie dzwoni z życzeniami ani na urodziny ani na imieniny... ale ostatnio nie pamięta o wnuczkach - do Pauli na imieniny też nie zadzwoniła :-( już nie mówię o tym, że do swojej córki jak rodziła dzieci to 1000 km jechała, żeby pomóc po porodzie i byla tam ponad miesiąc, a do mnie ma 4 km i ani razu nie była, żeby chociaż na spacer wnuczkę wziąć :no: mimo, że wie, że jestem zdana tylko na siebie i po porodzie nie miałam żadnej pomocy :-( normalnie ryczeć mi się chce, bo Karolka to jeszcze nic nie rozumie, ale Paula zauważa takie rzeczy i ostatnio jak babcia nie zadzwoniła na imieniny, to się popłakała :wściekła/y:

miłego dnia dziewczynki... jutro wyjeżdżamy na tydzień na narty, więc mnie nie będzie (no chyba, że mąż da mi zajrzeć na forum podczas wakacji, bo kompa biorę :-p)... dzisiaj musimy się popakować, narazie nie wiem jak to zrobić, bo mimo, że samochód nie należy do najmniejszych, to wózek, łóżeczko, Karoli ciuchy i zapas jedzenia dla niej zajmie cały bagażnik :sorry2:

Iza drażnią mnie ludzie,którzy jakieś swoje awersje,przenoszą na dzieci :wściekła/y:
To co jest między dorosłymi,nie powinno przechodzić na dzieci.Tak trudno teściowej zrozumieć,że nie musi Cię lubić,ale wnukom nie powinna dać odczuć że coś jest nie tak?Dziewczynki same jej kiedyś podziękują.Dzieci to dobrzy obserwatorzy.

A dla Karolki oczywiście mnóstwo buziaków z okazji urodzin :-D

Iza
Wszystkiego najlepszego dla córeczki !
a teściową się nie przejmuj, sama zobaczy jaki zrobiła błąd jak dzieci nie będą chciały z nią rozmawiać.

A ja chyba @ dostanę, tempka spadła trochę... kurde wiedziałam ,ze tak będzie ! a jakoś tak mi nie dobrze odkąd wstałam z łóżka, blee

hej
ja tez zabralam sie za siebie...czytalam gdzies artykul o odchudzaniu ze zamiast liczyc kalorie to sie liczy punkty tylko nie moge cos tego w necie znalesc :sorry2:do danej wagi powinno sie zjesc dane punkty....:-) np 70 kg to 18pkt wiem tylko tyle ze mandarynki i jablka maja po 0 pkt wiec mozna je jesc do woli a chleb gracham (1 kromka) ma 1 pkt wiec szukac musze moze znajde :-p
izka
ja tez malej zycze duzo zdrowka ona tez z "oczka" jak moja Wiki i jak Filip belli :-)

martilla
ja ci kochana zycze tej upragnionej fasolindy

Izullu :-D

Wszystkiego najlepszego dla księżniczki :-D Dużżżoooo buziolków.

Teściową się nie przejmuj, bo to z reguły takie tępe stworzenia są (chociaż podobno bywają też i wyjątkowe okazy):-D:-D
Jak tu laseczki napisały dzieci najlepiej ocenią i kiedyś na pewno to okażą, a wtedy "super babci" stanie przed oczyma jaką była jędzą.

Cieszcie się urlopem i wspólnie spędzonym czasem :tak:

Ja biorę się za pisanie pracy dalej ... ehh przydałby mi się jeszcze jeden tydzień na to, ale muszę się dogadać w pracy z koleżankami. Jutro przyjedzie mój tatuś to trochę się mi Hanią zajmie, a ja się będę uczyła na niedzielny egzamin niestety :-(

ewelka , ilonka
dzięki laski :-) coś mnie brzuch wcześniej bolał , założyłam nawet podpaskę na wszelki wypadek i latam jak głupia co chwilę i sprawdzam czy ta małpa @ przylazła, ale na razie cisza :-)

idę po 17 do kolejnego lekarza, mam nadzieję,że uda mi się tam zrobić badanka na NZF a mam ich ponad 20 ! szok!

a ja wam powiem ze zjadlam dzis 3 kromki tej wasy z serem zółtym i chodze glodna....i niestety ja niewytrzymam bez jakiegos pieczywa....juz powiedzialam mezowi ze ma kupic ciemny chleb...po co mam sie denerwowac ze tego czy tamtego niemoge zjesc??? ciemny chleb niezaszkodzi a ugasi moj głód:-D:-D

dzis na obiad makaron z truskawkami takze bedzie pycha...hehe:-)

reklama
Do góry