reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

laski co wy tam macie za imprezy.....to tylko ja sama siedze.....A jutro moje imieniny i tez siedzę sama.....kurde ale nudno się ten rok zaczął....Mam nadzieje ze bedzie lepiej bo zdechne tu sama....ale zabieram sie ostro za siebie za dietę i za prawo jazdy...:-)hehe może którąś odwiedzę kiedyś:)hihihi

reklama
marcy
Ty to masz złote dziecko,że masz tyle czasu siedzieć na forum :-) taki grzeczny czy taki śpioch?

heheh ja mam fajnie mam takie mieszkanko ze non stop go widze a komp jest w goscinnym....i albo śpi albo siedzi tu koło mnie i sie bawi albo na kolankach siedzi.....wiec jak tylko mam chwilke to wchodze na kompa bo sama sidze a tu to jakieś żywe dusze siedzą:-) a nie bój sie on to jest niezłe ziółko...:-)

Hej dziewczyny:)
Napiszę moze co u mnie. To w czwartek byliśmy z małym na szczepieniu(odra, różyczka i świnka). Na szczęście obyło się bez gorączki.Chociaż noce i tak mam nieprzesane bo filip bardzo dużo razy się budzi w nocy, marudzi , płacze i nie wiemy od czego to jest.Jak powiedziałam o tym lekarce to nic mi na to nie poradziła.Ma bardzo niespokojny sen. Chociaz dzisiaj to spał całą noc prawie.
Poza tym to dalej się kłócimy z meżem , chociaż może troche mniej . wiec może wyjdziemy na prostą. A ja wzięłam się troche za siebie bo chcę schudnąć i muszę.

Marcy więc razem się odchudzamy:)
A u nas nie pada śnieg i jest nawet fajnie na dworze ale nigdzie nie wychodzimy bo nam się nie chce. A raczej mi . Nie chce mi się pchać wózka przez nieodśnieżone chodniki bo potem jestem taka zmeczona ze nie mam siły do Filipa.
A dzisiaj usłyszałam od kolegi ze fajnie wyglądam . Chociaż nie wiem czemu tak sądzi bo ja tak nie uważam . kolezanka mi powiedziała że on zawsze miał do mnie słabość i na piczatku naszej znajomości pewnie na coś liczył . Chociż ja juz byłam mezatką:). Nawet mi miłośc wyznawał. I jak chodziłam kiedys na aerobik to zawsze czekał na mnie pod sala i odprowadzał mnie do domu:)

Bella może to ząbki?Iza przy każdych zębach,jak miały się przebić,okropnie się rzucała w nocy,też tak niespokojnie spała.Ciężkie te nocki były,ale wszystko ustępowało,jak ząbek się przebił.Czasami też jak za gorąco było w mieszkaniu,to niespokojnie spała (do dzisiaj tak ma).

Dziewczyny,tak czytałam o tych znajomych,którzy nie potrafią zrozumieć,że mamy małe dzieci...Otóż też nie raz słyszę "oj nie zasłaniajcie się dzieckiem,przecież rodzice Wam przypilnują" albo " oj tam to tylko kilka złotych,a fajnie się pobawimy"...Kurcze no szlag mnie trafia nieraz.Najbardziej wkurza mnie to,że mówią to osoby,które dzieci nie mają :baffled: Mieliśmy też kiedyś taki problem,że znajomi przychodzili do nas jakby nigdy nic i siedzieli do późnej nocy...Zero wyczucia...

Dziewczyny,tak czytałam o tych znajomych,którzy nie potrafią zrozumieć,że mamy małe dzieci...Otóż też nie raz słyszę "oj nie zasłaniajcie się dzieckiem,przecież rodzice Wam przypilnują" albo " oj tam to tylko kilka złotych,a fajnie się pobawimy"...Kurcze no szlag mnie trafia nieraz.Najbardziej wkurza mnie to,że mówią to osoby,które dzieci nie mają :baffled: Mieliśmy też kiedyś taki problem,że znajomi przychodzili do nas jakby nigdy nic i siedzieli do późnej nocy...Zero wyczucia...

Dokładnie kochana, mówią to albo Ci, którzy nie mają dzieci, albo Ci, którzy mają super możliwości żeby je komuś podrzucić :wściekła/y:
Ehhh no cóż ja się powoli przyzwyczajam i po prostu oznajmiam, że wyjdziemy jak będzie mój tata u nas, bo tylko on zostanie z Hanią, a ona z nim i tyle.

A co u mnie??? To na prv....

Hej laseczki ... właśnie się dowiedziałam, że mój mąż jedzie do Bułgarii z Julią Kamińską (BrzydUlą) i Katarzyną Zielińską (Bufetowa z BrzydUli) Też tak chcę :-( To nie fair ja tu skrzętnie prawie każdy odc.oglądałam, a on nawet nie zna połowy aktorów :-p

Ejjjjj Hania właśnie jeździ gumową kaczką po strunach gitary i śpiewa "Kaćkaaaaa, kaćkaaaa gla" Hehehe.

reklama
Do góry