reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone - ja ciapa nie zauważyłam wcześniej, że Twój Kubulek też styczniowy :sorry: właśnie mam ten sam problem co Ty - nie wiem, czy knajpkę zamawiać, czy w domu robić roczek :eek: u mnie też chyba nie obedzie się bez choćby piwka, czy winka... teść byłby niezadowolony gdyby nie było... myślę też o kawie i kolacji, ale jak sobie pomyślę, że mi się zwali ponad 20 osób to ciarki mnie przechodzą :szok: chyba, że zaprosimy tylko dziadków i chrzestnych ... ehhhh... tylko wtedy reszta się pewnie obrazi :eek:

reklama
izkab
no u mnie bedzie ok10-12 osob a dla mnie to i tak duzo:-D:-D
wieszco teraz zobaczylam ze miedzy jedna córa a druga sporawa róznica wieku jest...12 lat....to sporo...;-)
a my siedzimy w domu, nudy pogoda do du.....leje caly czas a ja juz chyba z 1kg mandarynek zjadlam...:-D

jestes moze na naszej klasie to bym te Twoje córy podgladneła...hiihii????

Agacjone - no różnica prawie 13 lat, ale fajnie, bo Paula duzo pomaga przy Karolci :-D u nas dla odróżnienia słoneczko i 10 stopni - wiosna :eek: w ogrodku mi wszystko zaczyna paki puszczać - kwiatki wiosenne wychodzą, róże listki dostaja, wierzba ma bazie - masakra :wściekła/y:
mam konto na NK, na chwilke dam tu namiary - tylko u mnie to zobaczysz tylko mlodszą, bo starsza ma swoje konto ;-)

Ostatnia edycja:
hihihi - juz nie jest taka okrąglutka :-D a Paula juz jest wyższa ode mnie :eek:
Kubuś też fajny facio jest :-D i jak szybko stanąl na nóżki :szok: :-D chodzi już ? bo Karolka tylko przy meblach się przemieszcza, sama nie umie jeszcze :sorry:

Uciekam, Karolka się obudziła i muszę dziecię nakarmić, a potem zawieźć Paule na angielski ... miłego popołudnia :-D

reklama
izkab
niechodzi jeszcze , przy meblach kanapie sie przemieszcza a jak mowie do niego chodz i wyciagam rece to sie puszcza ale sam zrobi 1-2 kroczki i bachhh....:-)
no moj Kuba to sporawy chłop...hehe po tatusiu:-D:-Dz 12kg to napewno wazy....:szok:

a ja wlasnie dostałam niespodzianke w postaci..@@@@ troche za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y:bo mialam inne plany...heeh

Do góry