reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
witajcie kochane....
Ja dzis jestem zmarnowana i zmęczona jak nie wiem...tak mi mały daje popalic ze nawet mój mąz mówi ze nie daje rady...juz mam dosc...a Wojtuś sie pewnie denerwuje bo go swędzą te kropki bo mu wysypka wyszła w końcu...i ciągle marudzi....

Agacjone ciesze się ze Ci się podoba:-)Ja też ciągle słucham tego radia:-) takie swojskie klimaty;-) hehehe
xTosia....Super wyglądasz:-) Laska z Ciebie i już...Ale jedna mała rada;-) Ja na Tweoim miejscu gdybym była taką laską...to bym ubrała sexowniejszą bluzeczkę też taką dłuższą ale bardziej uwidaczniającą Twoje Atuty;-);-);-)ALE JAK DLA MNIE SUPER A TĄ RADĘ TO MÓJ MĄŻ TAK POWIEDZIAŁ:-) bo ovczywiscie mi zagląda przez ramię ....szok....Więc widzisz mój facet mówi ze jesteś laska więc nie masz co się wstydzić tylko głowa do góry cyc w przód i miłej zabawy;-) hihih buźki

andzia...:-( kurcze przegapiłam cię tu....:-(dopiero zasnął mój malutki...biedny swędzi go denerwuje sie i masakra kurcze nieczym się nie chce zabawić:eek:już mi się pomysły kończą..na zabawienie go, z reszta on nawet nie chce się bawić za bardzo.....taki marudny:szok:....jak coś to gg pisz-zawsze mam właczone i słysze jak coś napiszesz:happy:

A mój mąż mnie dzis zaskoczył po 0.00 wręczył mi mikołajka czekoladowego i mojego ulubionego batonika Marcepana:rofl2: i czekoladę bombelkową:) skromnie ale pamiętał:cool2:

A poza tym to ostatnio ni mozemy sie dogadać z męzem . Ciągle sa jakieś sprzeczki. Wogóle jest napięta atmosfera.

xTosia świetnie wyglądasz i nie wiem czego mógłby twój mąż się wstydzić . Jesteś fajną i ładna laską.

Kochana u nas to samo...jakieś przesilenie świąteczno-zimowe czy co??? Normalnie cokolwiek mąż powie ja wybucham i odwrotnie. Z byle czego awantura jakby nie wiem co się stało.

Wojtuś sie pewnie denerwuje bo go swędzą te kropki bo mu wysypka wyszła w końcu...i ciągle marudzi....

xTosia....Super wyglądasz:-) Laska z Ciebie i już...Ale jedna mała rada;-) Ja na Tweoim miejscu gdybym była taką laską...to bym ubrała sexowniejszą bluzeczkę też taką dłuższą ale bardziej uwidaczniającą Twoje Atuty

tylko głowa do góry cyc w przód i miłej zabawy;-) hihih buźki

Kochana, a może spróbuj go wykąpać w Nadmanganianie potasu czyli tzw.fiolecie. On ma właściwości osuszające więc troszkę powinien złagodzić swędzenie krostek.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa...w ogóle wczoraj ku mojemu zaskoczeniu była za...bista impreza :-D Czułam się świetnie i doskonale dogadywałam z każdym. Tańce, zabawa w butelkę :-D No na ładne imprezy ten mój mąż chodzi :-p Pierwotnie miałam się zwinąć 24:00-1:00, potem 2:00, a w końcu pojechaliśmy do domku o 3:00. Mój mąż też mnie zaskoczył, bo on powiedział jeszcze w domu, że nie będzie wychodził wcześnie i chce się bawić. Kiedy wychodziłam zapytał czy jestem zła więc mu powiedziałam, że mi przykro, bo wszystkie pary wychodzą razem tylko nie my, ale cóż byliśmy umówieni. Czekałam na taxi, a tu mąż dzwoni, że jedzie z mną ;-) Ciekawe czy dziś kiedy przejdą mu promile będzie popierał swoją dec.czy zwali na mnie. No i dałam opiekunce bilet do kina dla jednej os. na wszystkie seanse i 3D i 50 zł. Mąż uważał, że za dużo, ale bilet mam z pracy, a na kasę uważam, że zasłużyła bo siedzieć od 21:00-3:00 nawet przy śpiącym dziecku to jednak jest trochę czasu. A zawsze możemy praktycznie na nią liczyć więc chciałam jej "dobrze zrobić" :rofl2:

xTosia
wyglądałaś pięknie ! Fajnie,że imprezka się podobała:-) Co do opiekunki to uważam,że i tak nie dużo wzięła, bo tu w wawie stawka taka godzinowa zaczyna się od 10zł no a w nocy to pewnie z 15

xTosia
wyglądałaś pięknie ! Fajnie,że imprezka się podobała:-) Co do opiekunki to uważam,że i tak nie dużo wzięła, bo tu w wawie stawka taka godzinowa zaczyna się od 10zł no a w nocy to pewnie z 15

Dziękuję bardzo :-D Jeśli chodzi o opiekunkę to w sumie my nie mamy ustalonej kwoty...tak na prawdę daję jej tyle ile uważam. To jest dziewczyna, która ma 19 lat także myślę, że tyle ją zadowoliło :tak:

A ja jestem wściekła Hania ma 38,5 stopnia gorączki i chodzi strasznie marudna :-( Znów będzie chora....masakra :wściekła/y::wściekła/y:

xTosia
ja miałam 19 lat jak zaczynałam w tym fachu hehe że się tak wyrażę:-)

oj mam nadzieję,że to nic groźnego i że małej szybko przejdzie, dużo zdrowia życzę!

reklama
xTosia
ja miałam 19 lat jak zaczynałam w tym fachu hehe że się tak wyrażę:-)

Ona zostaje nam z Hanią okazyjnie, bo tak to opiekuje się małą jej mama, także wszystko zostaje w rodzinie ;-)

Hania nie rozstaje się z tablicą do pisania i ciągle mówi do mnie "piś kote" co znaczy, że mam narysować kota :rofl2::rofl2::rofl2:
Kurcze zaczynam odczuwać nocny wypad. Pobolewa mnie głowa i muszę kawkę sobie strzelić, mam nadzieję, że do wieczora przeżyje.

W ogóle jutro przyjedzie teść i prawdopodobnie przywiezie dla Hani kuchnię więc już się boję i myślę gdzie ją postawić :eek:

Hania ma 38,7 gorączki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry