reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ewelka
hehe tez to ogladam od jakiego czasu- kurde blaszka( ta Viola to ma tam niezle wstawki heheh)
o widzisz mam punkt zaczepienia jesli chodzio andzie;)))

reklama
cholerka co wy tak piszecie jak mnie nie ma...
ja polowy chyba z was na gadu nie mam... a to przez to ze zawsze zapomne wyslac kontakty do serwera. mam ewelke, anekhe dziubenek emks agacjone:) karolcie bebolka i olke! reszta odezwac sie do mnie na NK i na gadulcu. na pw napisze numer gg.

maly kima, a ja latam i sprzatam, dzis przyjezdza moja kuzynko-kumpela i bedziemy pić:) hahah jutro mały do dziadków jedzie. i znowu bedziemy pic hahah zartuje. musze odpoczac bo widze ze mam juz nerwice na małego.

Andzia... dziś mój mąż siedział z nim więc jestem wyspana...szok normalnie mąż mi napisał ze poszedł spac o 5... nie wiem jakis niespokojny jest chyba idą mu zęby juz widac takie mocno białe tam lada moment mu wyjdą:)

A co do nicków i imion naszych to na privie pisze jak ja mam na imię i nic i agacjone:)
Agacjone...kochana wszystko ładnie pięknie ale wyskoczyło mi 10 takich imion i nie wiem która to Ty:) heheh
-Ja jestem z wrocka jakby co:) wiek 24 l:)

Olcia co u Cibie jak się czujesz mam ndzieje ze juz l;epiej, i co u nicolki??buziaki dla Was...

a ja mam ewelke , ilonke i martille....z resztam mam taka nadzieje że to one:) a moje gg 15840066

ilonka

ja to samo jutro kube do moich rodzicow wyzoże...bo musze odpoczac i chociaz jedna cala noc przespac...coprawda wczoraj usnal o 21 i obudzil sie dzis o 5 ale chcemy tak poprostu poleniuchowac a w niedziele gdzie do restaracji na obiad skoczyc...wyluzowac sie maxaaaaaaaa....a w sobote hmmm moze tez sobie czegos popijemy...hehe
marcy ja tez na privie napisze co i jak..
a narazie spadam malemu zupe dac i dokonczyc nasza....;-)

agacjone, ilonka
tylko zeby przez ta noc bez dzieci wam sie rodziny nie powiekszyly;-);-)
to milego odpoczynku laski

ewlka
o kurde juz rokkkkkk kiedy to zlecialoooooooooo

marcy
o ciebie nie mam na gg w sumie to ja nikogo nie mam oprocz agacjone chyba bo mi cala lista poszla

anadzia
poddaje sie :-D nie udalo mi sie ciebie odnazlesc;-)

a ja sie wkurw....... na maxa- wybralam 1,5 tygodnia promotora dzis patzre a ja jest u kogo innego- w rezulatacie jestem u dwoch w zarazem u zadnego bo nie mam potwierdzenia- wszytko robia elektronicznie w tej szkole i skutki sa ze system cos szfankuje- w dziekancie mi nie odp co i jak bo nie wiedza:wściekła/y::wściekła/y:
chyba sie dzis opijeeeeeeeeee- ale do konca nie wiem nawet czy pic moge- do dupy z tym wszytkim

Arla ja mam nauczkę i zadnych dzieci nie bedzie:)

wspolczuje sytuacji z promatorem, moj tez mial problemy u siebie w szkole...eh szkoda gadac.
a ja sie nie moge doczekac wieczorka. piwooo redsik juz mi slinka cieknie:)))

a ja ze wszytkim zawsze mam pod gorke
promotora mam - ale nie mam
@ nie mam- ciazy chyba tez nie ma
Przez te newry dzisiejsze to wszytko zas sie opozni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze na tapecie weekend- jedna dobra informacja :-D:-D:-D

arla- spokojnie jakos sie ułoży :)))
mi mały na łeb włazi jestem mega zmęczona.... aż czasami mi się w głowie kręci. ehh masakra
mam nadzieje ze w weekend odpocznę, bo ja nie to chyba padne i tyle bedzie po mnie.

reklama
ilonka
a co za piwo redsik...toz to jak oranzada...ani sie tym troche spic...heeh..dawaj cos miocniejszgo!!!:-D:-D
jej kuba mi tu myszka na wszystkie strony rzuca,....teraz chce wstac podpierajac sie o moje nogi...no masakra...!!!!!!!!!!!!!!!1

Do góry