reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
heja
heheh no ta Czarnulka to dala czadu:-):-) miala kobietak wyobraznie
ciekawe co tam u EMKS?
A kojarzycie Dziubenek- ciekawe co u niej??//

no Ankeha faktycznie nas cos nie odwiedza

anadzia oj ty ty, spoko zadnych danych publicznie- odnajde cie ;p

a co do @- BRAK
No własnie o dziubenku też myślałam jak kaffe przeglądnełam, tulipanek, emks, majka29 gdzie te kobitki się podziały:eek:

Numer gg Agacjone mam,Twój Hannah też (podpisany jeszcze starym nickiem z kaffe :-) ) ,Ewelkę,Anekha też jest na mojej liście gg,Bebolka mam (ale mało kiedy jest dostępna),Emks mam,ale też już jej długo nie było widać i Ilonkę mam jeszcze :-)

hejjjjj:cool2::cool2:
a ja nasza andzine mam na nk :-p:-p
arla...kurde blaszka dasz wiare ze ogladasz brzydule :-p:-D:-p
a co do czrnulki to przegiela pale...:-D:-D

ja doksycyklinum bralam na zeba bo mi sie przy korzeniu widocznie fistula zrobila i mnie bolal choc byl robiony kanalowo :zawstydzona/y:
No a my dzis przygotowania do jutrzejszego roczku malej...wiec wybaczcie mi ze nie bede pisac dzis i jutro :-)
A tak na marginesie to ale dzis u nas cieplusio...i przez ta pogode mnie cos glowa boli...z przodu...sasiada i sasiadke tez w tych miejscach,jakas plaga czy co.

Ostatnia edycja:
ewelka powiedz mi chociaz gdzie mniejwiecej jest ta Andzina bo tyle masz anek bo domyslam sie ze tak ma na imie....a niechce mi sie tak przeszukiwac...:-D:-D

reklama
Do góry