reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

olcia
Oby Nicolce sie polepszylo jak najszybciej- ZYCZE WAM ZDROWKA- bedzie dobrze

x-tosia
tez sie przyplatalo jakies badziewie do ciebie:no:- zdrowka tez zycze

agacjone
ja tez duzo mialam takich osob i nie pamietajac kto jest kim usunelam

andzi i x-tosi nie mam na Nk ale was odnajde o ile profile macie

kurde blaszka ja nadal nie mam@- musze chyba ten test powtorzyc za kilka dni

reklama
xTosiu ta moja koleżanka brała Unidox,zamiennik Doxycycliny.Też w takich seriach po 3tyg.
Arla ja Cię raz podglądałam na nk :-p Może skojarzysz ;-) Tylko nie pisz publicznie moimi danymi hihi ;-) Nie wiadomo kto to czyta :-)

XTOSIU mam nadzije ze kuracja przebiegnie pomyślnie!!!trzymam kciuki
Olcia...mam nadzieję ze chociaż troszkę ci lepiej i ze juz nie zwracasz??

dziewczyny napisałam na privie o nk i o kontach która może niech zajrzy proszę":) i sorki za kłopocik:)

Marcy synuś dał pospać dzisiaj?
Hannah Ciebie też podglądałam na nk:-p Marcy z resztą też :zawstydzona/y:
Andzia ty podglądaczu hehe...
no chyba tylko ja zmieniłam nick w trakcie naszego pisania, pamiętacie byłam madamagdą (teraz mogę to napisać, pewnie mój wielbiciel dał już sobie spokój:-p).
Brakuje mi ANEKHI wśród nas:sorry:.
A tak powracając do starch czasów to ciekawe ile czarnula już poczeła siemioraczków, ile razy już umarła i jak często zmienia państwa w których mieszka.

Olu
nie wyobrażam sobie co teraz przechodzisz. Trzmajcie się, wnet wszytsko przejdzie, trzmamy kciuki.

Ostatnia edycja:
reklama
heja
heheh no ta Czarnulka to dala czadu:-):-) miala kobietak wyobraznie
ciekawe co tam u EMKS?
A kojarzycie Dziubenek- ciekawe co u niej??//

no Ankeha faktycznie nas cos nie odwiedza

anadzia oj ty ty, spoko zadnych danych publicznie- odnajde cie ;p

a co do @- BRAK

Do góry