reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
no widze ze choróbska góra....
bella miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok..ale zauwazylam ze wasz Filipek to taki chorowity troszke...:-(
nas narazie nic nie bierze ale sluchajcie my to z mezem sie konserwujemy:-D robimy sobie codziennie kanapki z czosnkiem a jjak buchamy tym czosnkowym powietrzem to masakra...ale jedno od dgrugiego nie czuje hehe...

dziewczyny zaplęgły wam sie kiedys robaczki w mące???bo ja dzis po make siegam a tam w srodku pelno malutkich robaczkow...bleeee wymylam wszystko powywalalam mąki kasze cukry co bylo i teraz jest ok..myslalam ze sie pozygam..blrrr zaraz jade do sklepu bo te rzeczy bo nic niemam...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny Ola nic nie pisała....napisze do niej potem moze coś odpisze...boje się że malutka moze mieć rotawirusa albo jeszcze nie wiadomo co...tylko się modla żeby było ok!
U mnie jakoś leci...
xTosia...ja nocny Marek przez moje kochane dziecko! siedzi mi po nocach i nie spi
dzis i tak dobrze -poszedł spac ostatecznie o 3.00 i ja w końcu też poszłam można zdechnąć normalnie...
Dzis mnie boli głowa jak nie wiem!
JA na forum jestem 2 lata i 5 miesięcy kurde jak to zleciało!szok już ciężko mi sie rozstac z Wami nie wyobrażam sobie tego zeby Was nie było!...Zaczęłam sie starac o dzidzie w marcu 2007 a napisałam do Was w czerwcu 2007 i urodziłam w czerwcu 2009:) nieźle....

hej
jeju co sie tu narobilo...niektore strzelily focha ze nikt na nich uwagi nie zwraca...na mnie czasem tez:-p ale nieraz jak niemam co napisac do osob wypowiadajacych sie to poprostu tego nie robie a czytam was codziennie wchodzac pare razy w ciagu dnia i patrze czy ktoras czegos nie napisala :-)
ciekawe co wogole u Olki i jej malej...mam nadzieje ze lepiej...zycze duzo zdrowa dla Nicoli...
Dziewczyny czy wasze dzieci nie budza sie w ciagu nocy czesto i nie sa nerwowe??bo znajoma na kafe ma synka i on tak robil w nocy...ona zrobila mu od samej siebie badanie kalu i wyszlo ze ma gliste ludzka!! I lekarka jej powiedziala ze to normalne skoro dziecko ma stycznosc ze zwierzetami i wogole jak zapindala po podlodze na 4 :tak:ja mam w domu czysto,pies odrobaczywiony wiec mysle ze nam to nie grozi:-)

a ja to jestem z wami jakos od marca 2008

jejku ewelka powiedziałaś o tej gliście i zaglądnęłam na google co to jest otworzyłam jakąs strone i otworzył sie filmik o pasożytach...o matko katastrofa ile my mamy robali w sobie!
ponoc bolesne miesiaczki, nieregularne miesiaczki, bóle głowy sennosc...u kobiet są objawami tego ze mamy jakies pasozyty...a przeciez to są standardowe objawy u wiekszosci kobiet....bleeeejak mam jakies robactwo to umre chyba to jest straszne dla mnie....

andzia:-):-)
teraz jestes przykladem ze tez mnie ominelas :-:)-(bylam wczoraj :-:)-( a po drugie pisalas ze u was przebicie kosztuje 30 zl...wiec nie ominelas mnie ;p
ahhhhaaaaaa a u nas sie wlasnie kupsko laduje w pieluche :-D:-D

Ostatnia edycja:
to skoro mowa o kupsku to my wlasnie z jej powodu wyladowalismy pod prysznicem..tzn Kuba...hehehe:-D:-D:-D
a ciuchy w pralce...;-)
miłego popoludnia heheh:-)

O cholera Ewelka ,to już ze mną nieciekawie :-p W tym wieku taka skleroza :-) He he :-D
A TY zdecydowałaś się juz na kolczyki dla malutkiej?

reklama
Do góry