reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Bella nie pisz takich rzeczy.Doveinred ma trochę racji w tym ci pisze.Ja też rzadko tu piszę i nie zawsze mój post jest zauważony,ale co tam.Pamiętam dziewczyny jeszcze z kafeterii i lubię tu napisać od czasu do czasu,mimo,że nie zawsze ktoś mi odpisze :tak: Czytam na bieżąco,ale z czasem na pisanie bywa różnie,dlatego wiem jak to jest.Najważniejsze,że pokazujesz się czasami i dajesz znać co u Ciebie i synka :tak: Nie zrażaj się niczym i pisz tu !!!! ;-)

reklama
Doveinred ma racje...ja zauważyłam wasze posty ale cóż nie miałam czasu napisać konkretnie...napisałam tylko o oli .....cóż życie...ale to nie znaczy ze nie widze innych....ja tez pisze dla przyjemności z Wami i pamiętam Was z kaffe.... a Ty Bella kochana tez często nie piszesz bo nie masz czasu czy ochoty...buziaki i nie traćmy życia na foszki:)a z reszta zobacz jaka furorę zrobiłaś swoim postem:) do napisania...

dziewczyny Ola juz nie pisała pewnie jutro dalsze wieści...mam nadzieje ze dobre...
ILONKA u mnie srednio siedze po nocach z moim synkiem bo nie chce spac!!! przestawiam go po mału ale nie wiem co z tego będzie...własniemi zasnął kurcze nie wiem czy sie mi jeszcze nie zbudzi...oby nie..

Ja też rzadko się udzielam, ale "kocham" moje babsztylki i czasem tęskno, to się do nich wyżalę, napiszę o bzdurkach, ze u mnie pogoda nie taka, że włos mi sie dzisiaj nie ułożył.:-D
Kolejną ciążę też chcę z Wami przeżywać !!! Jesteśmy razem ok 2,5 roku, toż to poważny związek hehe.

Marcy a co ty taki nocny Marek, spać nie możesz ;) druga godzina bój się Boże, ja się przewracam na 11-sty bok.

Ale do rzeczy, martwię się o Nicolę:-( od razu moje skojarzenie (gorączka, biegunka) świńska grypa tfu tfu.... mam nadzieję że nie to świństwo.

Ostatnia edycja:
To i ja się dołączę do racji Doveinred. Już tyle moich postów było ominiętych że ja to bym musiała Was nienawidzić. Ale co tam.
A tak poza tym to u mnie świeci słoneczko. Kewinek już ładnie woła siku chociaż z kupą nadal się borykami i pewnie jeszcze tak będzie przez dłuższy czas. Ale i to kiedyś mu wyjdzie. Mężulek przyjedzie teraz w piątek po prawie 3 tygodniach. Jeszcze trochę i Kewinek będzie mieć 2 latka, więc trzeba urodziny wyprawić. Eh jak to czas szybko leci. I tak to nic więcej się nie dzieje.

Hannah tak 2,5 roku to już nie przelewki :-)
A co do Nicoli,też wyczekuje wieści od Olki,bo teraz te objawy się kojarzą niemiło...
Powinnam iść z Izą na bilans dwulatka,ale wolę jeszcze poczekać.Jakoś nie mam ochoty ciągnąć jej do przychodni.

Karolina gratuluję owocnego nocnikowania :-D Teraz to już tylko lepiej będzie.
U mnie pogoda taka sobie,trochę się słońce próbuje przedrzeć przez chmury i ciepło jak wiosną...Chyba wolała bym już mróz.

reklama
doveinred
To pewnie ślicznie wyglądasz z takimi wypiekami ;-)

Ja muszę zmykać bo trzeba się ogarnąć, jeszcze latam w piżamie. Potem troszkę mieszkanko posprzątać. Jeszcze później obiadek, spacerek. I tak zrobi się już ciemno na dworze.

Do góry