reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Martilla a może to jakiś hamulec w podświadomości który nazywa się "chcę za bardzo,chociaż wydaje mi się że o tym nie myślę" ?
U mnie to chyba było właśnie to w połączeniu z nieregularnymi cyklami i pracoholizmem męża :-p
kochana nie wiem , może... wydaje mi się,że nie myślę ciągle o tym , mam inne zajęcia itd ale może mi się tylko wydaje:zawstydzona/y:

marcy
dałam sobie czas do końca roku, jak się nie uda to na pewno pójdę, mam tylko nadzieję,że nie będzie za późno, nie wiesz czy biorąc jakieś leki na tarczycę można w tym czasie się starać?

olka
kurde strasznie mi przykro,że małą tak wzieło... dużo zdrowia życzę!!

reklama
Martilla uda się,zobaczysz :tak:Widocznie na wszystko musi przyjść odpowiednia pora.Trzymam kciuki ;-)
Marcy daj znać co u Olki i Nicoli jak będziesz już coś wiedziała.

Arla
No to ciesze się, że po Twojej myśli :tak:

Olu
3mam kciuki z Hania za Nicolke, niech szybko zdrowieje.

A ja odebrałam dziś wyniki badań i....mam bolerioze :szok: Nie wiem nawet kiedy się kleszcz i gdzie przyplątał :-( To tłumaczy bóle i senność :no:
I jeszcze mam podwyższone białko c-reaktywne. Norma jest 0-5, a ja mam 55,9. Czyli ewidentnie stan zapalny w organizmie.

W czwartek idę do lekarza i zobaczę co mi powie.

A Hania ma katar i coś mi się wydaje, że będzie choróbsko jednak :wściekła/y:

Ehh nie mam więcej pozytywów więc zmykam :-:)-:)-(

O kurcze xTosia to niewesoło :huh: Moja koleżanka brała na to dość duże dawki antybiotyku Unidox.Ale jak przy każdej chorobie,zapewne każdy przypadek inny.Dużo zdrówka Ci życzę.
A malutkiej podawaj kropelki do noska i cebion,może nie będzie tak źle ;-)

Dziewczyny wiadomość od OLI...
Nicolka teraz śpi....jest cała pokłóta a od wenflonów i pobierań krwi...Ma biegunkę ,jest odwodniona i ma wysoką temperaturę...Ma kroplówki cały czas....Biedactwo kochane...
A Ola biedna spała tylko godzinkę na krześle...
|Jak będę miała jakieś wieści to dam znać...

Nie zrozumcie mnie źle dziewczyny. Ale nie bedę już nic pisac na forum bo widze ze moje , choć rzadkie, wypowiedzi nie zwracają waszej uwagi.Czuję że wogóle już jestem obojetna dla was. tak więc nie bedę zasmiecać forum swoimi postami. Zdrówka dla waszych dzieciaczków, i dla starających się też. pa

Nie zrozumcie mnie źle dziewczyny. Ale nie bedę już nic pisac na forum bo widze ze moje , choć rzadkie, wypowiedzi nie zwracają waszej uwagi.Czuję że wogóle już jestem obojetna dla was. tak więc nie bedę zasmiecać forum swoimi postami. Zdrówka dla waszych dzieciaczków, i dla starających się też. pa
to jestesmy dwie , mnie tez nie zauwazyly:-(. Ale wiem z doswiadczenia ze nieda sie odpisac na wszystkie posty i jak ktos wpada tylko na chwilke to sie go nie zauwaza. Jak sie czlowiek wiecej udziela to zaczyna byc pewien kontakt a co z tym idzie odpisy na posty.:tak:

reklama
no to teraz ja babole.

Arla- no to dupa...a juz myślałam ze fasolka no coż jednak pierwszeństwo dla martilli:p poźniej Ty lub Hannah wibierzcie miedzyt sobą:p hehheh

bella21 no w koncu się odezwałaś:) biedny Filipek współczuję zastrzyków...bidok...ale zastrzyki są najlepsze...u nas jak Fliper mial zap. płuc to tylko mu zastrzyki pomogły. daj koniecznie znań w czwartek jak z serduszkiem małego. oby były bardzo dobre wieści dla was:) no i zdrówka dla Fifiego:))
Olka- zdrówka dla malutkiej!!!! i dużo sił dla Ciebie....oby mała szybko wyzdrowiała. trzymamy kciuki za Was!

xTosia dla ciebie znowu życzę zdrówka:) hehhe gripeksy kochane gripeksy nie dajcie się świni:)))

ewelka a ty gdzie łazisz???

Hannah już uciekłaś??? oj oj babo..... urocza ta Twoja córeczka napatrzeć się nie mogę:))

Anekha a co się z tobą dzieje???? odezwij się laseczka!!!

Marcy a u Ciebie jak tam kochana???

cos miałam jeszcze napisać ale zapomniałam...

my mamy kolejny mały sukces... wczoraj Filip posadzony na nocnik zrobił siusiu, dzis zrobił przed kąpielą na stojąco siusiu do nocnika:))) hheheh normalnie jak stary:)))

bede jutro!

Do góry