reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja również witam nową koleżankę :-) ostatnio mały ruch na forum, bo kiedyś to pisały jak szalone, ale przeminęły te czasy... heh może jeszcze wrócą ;-) miłego pisania:-)

arla
no ciotka może to jednak fasola:-) ale by było :-D

ilonka
nerwusie będzie dobrze zobaczysz!

agacjone
proszę proszę mały łobuz rośnie :-D szczypawka hehehe

xTosia
ja to Cię podziwiam ,że często męża nie ma a Ty dajesz radę !

reklama
martilla....no pisaly pisaly...i gdzie te czasy teraz??na kafe kiedys to musialam z jednego dnia nadrabiac 3 strony dziennie a teraz??ja codziennie czytam ale jak nie mam co pisac to nie klikam :-p:-p
kaczucha poznasz te wszystkie lachony tutaj :-):-)

a co do tabletek...to ja tez jestem po nich nerwowa...przytylam i czesto gesto goraco mi chyba po nich...poce sie...

Ostatnia edycja:
ewelka
teraz wszystkie dzieciate to i czasu mniej , jeszcze tylko ja i arla do odstrzału :-D chyba ,ze kogoś pominełam to przepraszam

cholerka skasowała mi sie post:/

sluchajcie tezgo, pojechałam do dentysty odbudować swoj złamany ząb, co się okazało ? ze druga część tez jest złamana i co???? pozbyłam się zęba:( teraz jeszcze dziala znieczulenie ale co bedzie pozniej az sie boje. masakra...
Arla przesylam pozytywne fluidy~~~~~~
martilla staraj sie staraj ...bo jeszcze nie daj boszeee cie wyprzedze:/
kaczucha- no widzisz można powiedzieć ze my się znamy "od lat" szybako się zaaklimatyzujesz :))
xTosia- zdrowka dla ksieżniczki!!!!! a tobie siły raz jeszcze:)

aha zobaczcie:
http://film.onet.pl/zwiastuny/11050,5588895,filmy.html
jak zobaczyłam ten filmik to mi wstyd ze narzekam:/

ilonka
a który to ząb??
co do naszej forumowej znajomości to już na serio można w latach liczyć:-D i ani się waż mnie wyprzedzić !!!:-D

kurde nie mogę tego filmiku otworzyć , bo "Twoja przeglądarka nie posiada odpowiedniego oprogramowania aby wyświetlić ten materiał."

Ostatnia edycja:
chciałam to powiedzieć ,ze dobrze ze nie jedynka:-D
pocieszyć Cię? nie mam lewej dolnej szóstki od jakichś 3 lat pewnie hehe i jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza:-D a też panikowałam ,że sobie wstawie i jakoś do tej pory tego nie zrobiłam :-)

ps. mało nie zeszłam z tego świata przez ten ząb...

heja dupencje:-D
dzieki za pozytywne fluidki, chyba pomogly ( doplenilo winko hihihi- po ktorym sie spalooooooooooooooo)
martila- spoko lasencja i My sie doczekamy predzej czy pozniej:tak::tak::tak:- i kolezanki z doswiadczeniem beda nas wspomagac :-)

ej laski- pisal moze ktos prace z zarzadzania zasobami ludzkimi albo cos podobnego- chodzi mi o mgr bo dzis wybieramy temat a ja nie mam bladego pojecia o czym pisac:no::no::no:

Hej wszystkim :-)
Ja też nie zapadłam w sen zimowy,tylko najzwyczajniej mam lenia na pisanie :-p Czytam Was na bieżąco,ale jakoś nie mam weny żeby cokolwiek napisać.
U nas trochę nowości.Iza od 6 dni korzysta wyłącznie z nocnika.Woła za każdym razem i jestem z niej dumna :-) Mam nadzieję że nie chwalę jej w złą godzinę ;-)
Za kilka dni będzie obchodzić drugie urodziny a ja się zastanawiam kiedy to zleciało....
Ilonka ja byłam w ubiegły czwartek u dentysty,bo cholernie bolała mnie górna,prawa szóstka (złamała mi się jakiś czas temu) no i miała być leczona i odbudowana.No i co się dowiedziałam?Że jest do usunięcia ale dentystka mi tego nie zrobi tylko mam iść do chirurga stomatologicznego.Zarejestrowałam się i mam termin na 28 listopada!!!!!! :szok: Sądzę jednak ,że pójdę wcześniej prywatnie bo boli ten ząb.
Martilla to tak źle z tym zębem miałaś?A jak tam staranka?Na pocieszenie Ci powiem,że nam to zajęło 7 miesięcy zanim powstała Izabelka :-p

reklama
hej lasencje dupencje :-p:-p:-):-)
andzia
no wkoncu tu zajrzalas :-D:-Dgratuluje postepow Izki ;-) przypomnialo mi sie jak ja mialam miec porod na 5 lub 6 listopada bo wychodzily mi 2 daty hehe a tu patrz juz u mojej nidlugo roczek bedzie a u Izki juz 2 hehe

Do góry