reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia
w wawie mówisz Twój? daj mi namiar gdzie to go ustawie do pionu!:-) żeby Cię wspierał kiedy potrzebujesz! Dziecko chore, zlew naczyń się piętrzy, prasowanie i pewnie jeszcze obiad do ugotowania , a ten sobie jeździ! wrrr jakbym dała przez łeb! przepraszam :-(

reklama
xTosia
w wawie mówisz Twój? daj mi namiar gdzie to go ustawie do pionu!:-) żeby Cię wspierał kiedy potrzebujesz! Dziecko chore, zlew naczyń się piętrzy, prasowanie i pewnie jeszcze obiad do ugotowania , a ten sobie jeździ! wrrr jakbym dała przez łeb! przepraszam :-(

Hehehe sama nie wiem gdzie :-D Ale jeśli chodzi o ten wyjazd to on pojechał do pracy i przywiezie mi za to 600 zł także nie marudzę zwłaszcza po tym jak dziś wydałam te 160 zł przez cholerną przychodnię :-(

A ja cała happy...Hania zjadła miskę zupki i widać, że lepiej się czuje :-D nawet sama się bawi i nie chce na rękach :-) Mam nadzieję, że wieczór pójdzie równie gładko. Chciałabym żeby Hani pomogły te leki, które ma, bo jakoś wolę omijać antybiotyki chociaż wiem, że przez to leczenie byłoby szybsze. Kurcze jeśli Hania nie miałaby wieczorem gorączki wysokiej to dałabym jej mleko, a jak będzie miała to mam jej nie dawać, bo może się zakwasić i wywołać wymioty :eek: więc będę jak coś musiała walczyć z kromką, a przy bolącym gardełku to raczej nie przejdzie :-(

Ilonka
Dzięki wielkie...chyba nam wyżyczyłaś :tak: Hania na razie nie ma temp. i może uda się zasnąć bez większych problemów. Boję się trochę nocy, ale może nie będzie źle. Ja strasznie się boję Hani czopki dawać i robi to mój mąż, a jak jego nie będzie to muszę sobie dać sama radę :-(

Idziemy "kompa" i mam nadzieję lulu :sorry:

Dziewczyny jestem przerażona...Hania wymusza na mnie co chce :-( Dopiero co zasnęła po irytującym mnie chociaż skutecznym koncercie wrzasków i lamentowania...ja tego nie umiem znieść i ulegam :-( Nie mam siły na metody super niani w stylu "przetrzymaj", "niech się wykrzyczy" To jest dla mnie coś potwornego :-( Tak było fajnie i wieczór zamiast miło zakończył się tym, że niepotrzebnie nakrzyczałam na Hanię :no: Jestem na siebie zła jak nie wiem co...jak ona teraz robi ze mną co chce to co będzie później :confused: Boże a tak nie chciałam być taką matką co to jej dziecko na głowę włazi :-(

xTosia
trudno nie ulec dziecku kiedy wrzeszczy i płacze prawda? Najważniejsze ,że sama mówisz i masz tego świadomość, że "jak ona teraz robi ze mną co chce to co będzie później?" , wiem że komuś kogo to bezpośrednio nie dotyczy łatwo jest mówić, ale na prawdę musisz być bardziej stanowcza i pokazać małej ,że Ty podejmujesz decyzje , a nie ona. Musisz przeczekać te krzyki, na serio, choc wiem że serce się wtedy kraje nie ma innej rady, bo później będzie tylko gorzej jak pozwolisz jej na takie zachowanie. Zyczę powodzenia i trzymam kciuki żeby się udało !

hej
ilonka i co ciota pryzsyla bo ay ciekawa jestem co sie u ciebie dyieje...taaaa moje dziecie znow mi w klawiature walilo hehe a nie chce mi sie poprawiac :-p:-p

heja matki polki
jestem jestem- jeszcze nie zapadlam w sen zimowy choc nie wiele brakuje;-);-)
nie mam za abrzdo o czym pisac- stara biedaaaaaaaaa.
Jak juz pislam termin na kase chorych zatracilam przez ta zime i umowilam sie prywtanie na poczatek listopada- sama wizyta prawie 200 zl- ale lepiej dac niz kwaitki od spodu wachac .

mnie cos lamie jakby na chorobsko, i cycki bolaaaaaaaa- ale do okersu jeszcze kopa czasu- chyba cos ten organizm szfankuje ostanio

ilonka- bedzie dobrze, nie stresuje sie bo to opozni jescze bardziej @
X-tosia- zdrowka dla malej
Ewelka- słodka ta Twoja niunia, na NK widzialm :-)
martila- spoznione ale szczere gratki za obrone- moze bys cos postawila:laugh2::laugh2:

karolcia,andzia, agacjone, anekha, olka- a wy co strajkujecie czy jak?????

reklama
dziewczyny zaprosilam do nas nowa koleznake...kaaczuuchaa bedzie klikac z nami :-)

arla
a moze ciaza jednak :p

Ostatnia edycja:
Do góry