reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

pocieszyłyscie mnie z tymi szóstkami:)) ja straciłam lewą dolną...od smaku krwi chce mi sie rzygać:/ a poł nocy nie spałam boli mnie głowa...ale ta dziura" o dziwo nie. oby tak dalej. musze cos zjesc w koncu bo umieram z głodu:) no i kawucha:))

reklama
ilonka
nie bój żaby ja też nie mam prawej dolnej szóstki :-p...miałam sam korzeń przedzielony na pół bo taką jape miałam...więc mi dwie połówki zębolog wyrywał...

cześć dziewuszki;-)
jak czytam o Waszych zębach to aż mnie moje bolą:-p muszę się zapisać do zębacza bo jak tak dalej pójdzie to i ja będę stratna w ilości uzębienia...
Ja swojego nie mogę narazie nauczyć korzystania z nocnika bo mi ucieka,zresztą woli się nim bawić:-p chwili spokoju nie ma-wszędzie wlizie,wszystko wygrzebie,nic się nie ukryje;-)
Idę sobie zrobić kawę-bezkofeinową of course;-) któraś reflektuje?ino szybko :-D

hej
a ja dzis doła mam na maksa....wkur...mnie wszystko taka monotonia nic sie nie dzieje kazdy dzien taki sam.....siedze tu na tej swojej wsi i juz mnie strzela...brrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
kuba dzis w nocy 2 razy sie z takim krzykiem obudzil ze masakra...niwiem czy mu sie cos snilo czy co.....z 20min zajelo mi uspokojeine go...ale za to rano spal do 9 a ja razme z nim...:-)

powiemwam ze ja tez niemam dolnej szóstki...hmmm jakis klub bezzebnych szóstek heheh:-D:-D:-D

Ja też dołączam do dziewczyn z brakującą,dolną szóstką :-p U mnie lewa :-D Z błędu lekarza,byłam wtedy jeszcze w podstawówce,no ale jaki by był powód,nie mam jej i tyle he he ;-)

no to zakladamy klub bezzębnych:0 hhaha
kaczucha twoj uwis tak samo jak moj, jak go zapytam gdzie Fliper robi siusiu to pokaze na nocnik..i co pozniej? w nogi!!! ucxieka i sie smieje:) tak wiec my jeszcze czekamy z nauka siusiu na nocnik widocznie jeszcze za wczesnie, bo oprocz ucieczek jest straszna histeria jak chcemy go posadzic... krzyk ryk... masakra. zaczekamy za jakis czas znowu:)

ewelka ciesze sie ze nie jestesmy sami z taka sytuacja, mówią ze widocznie dziecko nie jest jeszcze gotowe, bo nic na siłe, no więc czekamy kolejne dni i znowu próba.

Dziewczyny powiem Wam,że ja próbowałam Izę zacząć sadzać na nocnik jak miała roczek.Ale ona za bardzo nie chciała.Później przymierzałam się do nauki w wakacje,ale jakoś mi się nie chciało bawić w ciągłe zmienianie mokrych majtek.
I jakiś czas temu zaobserwowałam,że Iza mówi mi kiedy robi siusiu w pieluszkę.W sobotę postanowiłam zdjąć jej pampersa i o dziwo woła na nocnik.Mam nadzieję że jej się już nie odwidzi :-p

reklama
dziewczyny mam sprawe do was...otoz ktora mnie ma na NK to wie jak wygladam:-D co prawda niema teraz mojego zdjecia ale nic sie nie zmienilam...
otoz..powiedzcie mi czy pasowala by mi fryzura i kolor włosów jaki ma aktorka kasia zielinska...wiecie ta co gra w barwacg szczesciea czy kocham cie polsko....doradzcie mi bo mam zamiar zrezygnoweac z blondu bo te odrosty mnie wykoncza...:szok::szok:

Do góry