reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
kaczucha a skad do nas dołączyłaś?? witamy w naszych skromnych progach:))

cholerka jak mi mały zaraz kompa nie zresetuje to bedzie dobrze:/

a dołączyłam do Was z lublina :-) właśnie wróciliśmy z małym z zakupów,nie byliśmy daleko bo straaasznie zimno:-( idę nakarmić głodomorka i sama coś oszamię i jak będzie wolna chwila to zobaczę co tu można wyczytać;-)

siemka laseczki
u nas stara bida jak to sie mówi....Kuba juz niechce siedziec tylko najlepiej znim chodzic oczywiscie trzymajac go za ręce....a jaka radoche ma przy tym jakie okrzyki...to hohoho.....slowo jakie najlepiej mu wychodzi to.."niee", wiecie co wasze smyki to tez tak szczypia?? Kuba jak mnie złapie za twarz to masakra...uciekac jak najdalej...taka mi ryse na nosie zrobil ze jak nie zatuszuje fluidem to widac jak trza.....:szok:
teraz usnał i mam troche spokoju..bo inaczej oczy dookola glowy.....jeszcze dobrze mam bo podrzuce Kuba męża siostrze na 1-2 godz to cos sobie porobie...:-)

ilonka
a ty odstawilas te tabsy na dobre?? czy tylko zmienilas??
bo ja juz odstawilam bo to co sie dzialo w moim malzenstwie to tragedia...kótnie, kłótnie i jeszcze raz kłótnie...!!!!
a ja to taka nerwowa chodzilam byle co a ja juz sie darłam..i to na wszystkich!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I POWIEDZIALAM SOBIE KONIEC!!! tabletki niebeda mna rzadziły....:-D

i niebiore pierwszy cykl i troszke lepiej..iadomo ze 5m-cy brania nie dojde do siebie w 2 tyg....ale ogólnie lepiej sie czuje..i najepsze ze wreszcie mam wieksza ochote na chwile zapomnienia heeh:-)

Agacjone pociesze Cie moj Flip bije:/ tez szcypał na początku az siniaki miałam a teraz mu przeszlo.
co do tablet to odstawilam i teraz mam inne przepisane ale zeby zaczac je brac musze dostac @ i mam stresa jak nie wiem, glupota moja nie zna granic... ehh

ojj ciotka...co sie przejmujesz...raz sie zyje..hehe:-D:-D najwyzej flipper bedzie mial rodzenstwo....ojj zartuje...no zobaczymy jak to teraz bedzie ze mna...jak nie biore..pewniej wiecej bedzie strachu aby tylko nie zajsc...ale zycie samo pokaze...;-)

Ja to tabsow zadnych nie biore a chodze nabuzowana i nerwowa jak nie wiem- z moim wogole sie dogadac nie moge- o byle gowno sie czepiam, sama nie wiem czego chce:no::no::no::no: zreszta wszytko mnie wkurza :angry::angry::angry:

ewelka- nie bylo zadnej groznej akcji w sumie , ostatnio to wogole nie mam ochoty na te przyjemnosci :szok::szok::szok:

DZIEWCZYNKI_ POTRZEBUJE POZYTYWNEH ENERGIIIIIIIIIIIIIIII

witamy nowa mamuske ;)

heh.normalnie Wy się już znacie jak łyse konie ;-) że tak to ujmę, aż nie wiem co mam mówić:zawstydzona/y: 400stron to trochę dużo do nadrobienia jednak:-)
arla-dzięki za przywitanie-przekazuję Ci trochę pozytywnej energii...łapiesz?:-p

reklama
No i ja się przyłączę z Haneczką do przywitania kaaczuuchaa :tak: Hehe powoli nas poznasz i może nawet Ci nie zbrzydniemy :rofl2:

Ja znów samotny wieczór :-( Maż na Chórze Aleksandrowa w pracy :-( Ehhh idzię się przyzwyczaić.

Wściekłam się dziś w pracy jak nie wiem co...okazało się, że obcięli nam dodatek do wypłaty i dostałam 50 zł mniej :wściekła/y: Takie byłyśmy wkurzone, że szok. A dziś robię opłaty i zostaną mi jakieś grosze. Już powiedziałam mężowi, że zaczyna się okres zaciągania pasa :eek: Ehhh oby tylko nam na remont starczyło to przynajmniej nie będzie czego żałować.

Hania nadal gorączkuje, ale zaczęła jeść chleb i bułki co oznacza, że z gardełkiem lepiej. Dziś wstała o 4:00, zmieniłam jej pieluchę, dałam "pipi" i podałam syropek na gorączkę i poszła spać, ale ja za 1,5 godz.wstawałam do pracy także kolejny dzień chodzę jak lunatyk.

No to tak se popisała co u mnie :sorry:
Arla ---->
OgROmnIE poZYtywna EneRGiA :-D

Ostatnia edycja:
Do góry