reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hejka jak samopoczucie ?
U mnie nawet dobrze, wyspana po kawce i sniadanku...czego chciec wiecej!!!!!
Dzis jade zwarzyc mojego malego chuderlaka:-) ciekawe czy chociaz cos przytyl????? 2 tyg temu mial 5.59 kg moze ma to 6 kg :wściekła/y: niestety tu nikt sie nie przejmuje i samemu musze go warzyc. Od urodzenia byl tylko 2 razy warzony przez lekarza wiec kicha:confused2: Wogole ostatni raz widzial lekarza na swoim badaniu jak mial 3 mies i dostal szczepionke teraz ponoc jest spodkanie jak skonczy 8 mies.:eek:
martilla- no my to przytulalismy sie czesto, ach az do znudzemia. Pare dni przed wyznaczonym jajeczkowaniem i pare po wsumie dawalo 2 tyg codziennie 1 lub 2 razy:huh::huh: i tak przez 3 mies. No ale dopiero wyszlo jak nie bylo czasu i mielismy jechac na urlop i tylko 2 razy no i wyszlo :szok:. No a wczesniej to i nogi w gorze byly jakiec 30 min.....

pozdrawiam odezwe sie pozniej i podam wyniki malego.

melduje tylko ze dostalam @:0 postanowilam ze pierwsza martilla:p hehhe
pozdrawiam!
dzięki kochana ,że o mnie myślisz hehe mam nadzieję zafasolkować niebawem , bo już mnie to męczy szczerze powiedziawszy... cieszę się ,że masz @ tak jak chciałaś, ja nie chciałam i też mam ot zrządzenie losu;-)

doveinred
no ja też leżę z nogami w górze, już mnie to nawet nie śmieszy, a na początku było zabawnie...
i tak sobie myśle,że wyjdzie nam w najmniej spodziewanym momencie, tyle ze teraz nie spieszy nam się nigdzie, nie wyjeżdzamy ani nic z tych rzeczy, płynie sobie ten czas leniwie cholera jasna:-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-)
No ja jestem teraz szczesliwa malutki przytyl wkoncu i ma teraz 6.260:-):-) W dwa tyg przybral 350 gram a to duzo na niego.

Chyba juz mi pokarm niknie:-( bo z obu piersi uda mi sie tylko 90ml pozyskac:-( no coz tak bywa.........

xTosia - dobre usmialam sie (prawie jak moj maly w rytm muzyki)
dzisiaj wpadaja do nas goscie wiec przez weekend nie bede pisala.Trzymalcie sie wszystkie , zycze milego weekendu.:-)

doveinred.... a ile ma twój maluszek??przepraszam ze tak pytam musiałam nie doczytac ale nie chce mi sie szukac:) lenistwo matki Polki:) hehe Mój ma 3,7 miesiaca i ważył z tydzień temu 5,860. U mnie na każdej wizycie waża i mierzą. sprawdzają uszka i wszystko:)

XTosia normalnie wymiękłam z tego kurdupelka:) niezły jest:) Mam nadzieje ze mój synuś bedzie miał takie wyczucie rytmu po mnie a nie po tatusiu ;)
Martilla... trzymam kciuki zeby sie udało w końcu:)u mnie tez 1,8 miesięcy starań i nic więc da

u mnie malutki ząbkuje, płacze mi non stop marudny jak nie wiem....szok smaruje mi dentinox N chyba mu troszke złagodziło bo zasnął.....
Martilla życze w końcu żeby się udało...) Ja starałam się przez 1,8 miesiaca i nc wiec dałam sobie spokój i tak to jak juz prawie wstąpiłam do policji zaszłam w ciąze:) i jest taki malutki Wojtuś teraz:) Na pewno się uda:)
Ja dziś do dentysty na 19 chyba zawalu dostane:( grrrrrrrr boję sie jak nie wiem... a w środe najgorsze co mnie spotkało chyba wyrywanie ósemki:( to juz całkiem zgon:D

Marcy1985 jak na suwaczku widac ma 5 mies :-):-) warzylam go wczoraj. No ja wspomnialam juz u nas nie ma wizyt kontrolnych.lekaz go badal raz przy urodzeniu i jak mial 3 mies teraz dopiero w 8 mies. jest wizyta - chyba??????:-( wiec na dobra sprawe nic nie wiem:-(

Ostatnia edycja:
cześć
a u nhas chyba trzydniówka bynajmniej tak podejrzewam bo oprocz goraczki nic Kubiwe nie dolega...dzis jakby co 3 dzien to zobaczymy czy sie krostkami skonczy....teraz tak mi sie porzadnie załatwil ze wszytkie ciuchy jakie mialam na sobie juz sie piora łacznie z jego...no takiej masakry to jeszcze niemialam..oczywiscie Kuba pod prysznic wyladowal bo innego wyjscia nie bylo..bleeee

do tego juto mamy wesele 150km od nas i zastanawiam sie co zrobic...kurcze glupio dzwonic w dniu ślubu ze nie przyjedziemy....:confused2::confused2:

Witam Was
U nas nic nowego. Kewinek trochę chory. To znaczy zapalenie gardła, lekkie rozwolnienie i temperatura 39,5 ale mam nadzieję że do jutra będzie lepiej. Jeszcze chodzi i woła ała bo pupcie troszkę ma odparzoną. narazie póki co to sobie smacznie śpi a dzisiaj to mi zrobił pobudkę o 5:10 i mówi mama tutu czyli picie. Więc ja troszkę zmęczona po całym dniu.
A tak z innej beczki to ostatnio zaczynam się bać samej siebie w kwestii finansowej. Normalnie pieniądze same mi uciekają. Zawsze coś sobie czy małemu kupuję. Chyba terapia by mi się przydała. Oddanie karty mężulkowi nie wchodzi w grę bo ten to dopiero by wydał szybko. Macie jakieś sposoby na ograniczenie zbędnych zakupów.

reklama
doveinred jejku przepraszam...widzisz jaka ze mnie gapa??:) no to moim zdaniem troszkę mało przybrał mój jest o pół tora miesiąca młodszy a tylko pół kg różnicy mniej więcej....hmmmm dziwne kurcze ja bym sama poszła do lekarza i powiedziała żeby zrobił badanie kontrolne....moze coś zaleci:) a może maluszek po prostu taki jest....

u mnie Wojtuś wstał i nie zamierza isc spac typuś mały.....oj a mój męzulek jutro studia mgr. zaczyna:( soboty i niedziele do kitu:( chyba zdechne tu....sama:(

agacjone kochana moja siostra też ma synka ma 2,5 miesiaca też niedawno miał trzydniókę był w szpitalu....goraczka i nie wiadomo skąd okazało się jak wyszła wysypka bo to ostatni objaw łasnie trzydniówki. No i wypuścili do domku już ich....jakoś tak głupio z tym weselem, wyszło....jakbym była na miejscu została bym z dzidziołkiem:)

Do góry