reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Doveinred - ja Karolce dałam niekapek jak miała 4,5 miesiąca, ale nie za bardzo umiała pić :sorry: tylko ona cyckowa jest... później kupiliśmy treningowy i najpierw więcej się wylewało niż wypila, ale jak miała pół roczku to załapała o co chodzi i teraz pije jak stara :-p w praktyce więc - trzeba dziecko powoli uczyć :tak:

u nas pogoda dzisiaj kiepska :-( pierwszy raz od paru miesięcy nie pójdziemy na spacer, no chyba że się coś zmieni popołudniu :eek:

Olka - wszystkiego najlepszego :-D

reklama
witajcie:)
mój maltki nie\chce mi spac...siedzi u mnie na kolanach i kombinuje:cool2: gryzie obie łapki non stop....moje tez próbuje....:-D
ja chora ucho,gardło i głowa bola jak nie wiem...i temp 37 a w dodatku mam@:-(

Ola wszystkiego naj naj:)buziaczki moja kochana:):-)

dowikla nie robie testu bo nawet o tej opcji nie myśle. @ musi przyjsc nie ma innej opcji.
mały od rana daje mi popalić masakra... juz mam takiego nerwa na niego....
Olka wszystkiego najjjjj...:)

trzymajcie sie choruszki.

nie robie testu... nie nie nie... czekam nadal na @.... wszystko mnie boli takze musze dostać. :))
trzmac kciuki prosze! hehehhe

ilonka
wiesz przecież ,że zarówno na @ jak i na to drugie można czuć się tak samo:-) trzymam kciuki żeby @ przyszła , ale po co się martwić i zastanawiać przyjdzie czy nie? zrób ten test dla pewności no mówię Ci kochana:-D

reklama
martilla ja zaczekam na Ciebie:p ty pierwsza zafasolkuj się ...późnije może ja:) hehhe zaczekam do konca tygodnia, jesli @ nie przyjdzie zrobie test ale nie podobno:/

Do góry