reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ewelka
ja to nerwowa od tych tabsow....ale nie bede zmieiac tylko jesli juz to odstawie albo zaczne panpowac nad soba....nosz co za cholerne dziadostwo ze tak wplywa na czlowieka:szok:

reklama
Agacjone jesli te nerwy są od tabsów,to raczej praca nad sobą niewiele da.To sprawka hormonów,więc jest podobnie jak z napięciem przedmiesiączkowym.Co miesiąc obiecje sobie,że nie będę się darła na męża i dupa z tego :-p

Olka
……… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*}
…{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\ wszystkiego dobrego kochana

hej laski
co tu taka cisza nastala wczoraj???

Anekha
a co z toba kochana??zajrzyj do nas czy znow mam do ciebie na gg naklikac??:-p:-p:-p:-p

Olka
wszystkiego dobrego !!!

Hejka mamusie.
Dawno nie pisalam ; tak jakos wyszlo:-(. Troche pracy mam ostatnio wiec zdaza sie tylko ze usiade do kompa i jedynie przeczytam co i jak sie dzieje.

Ostatnio malutki stwierdzil ze bedzie skakal do puszczanej mu muzyki, wiec juz mi rece opadaja... Troche ostatnio bardziej marudzi i placze i chyba wnioskuje z tego ze mu zabki ida bo ma takie male grodki pod dziaslem w rzuchwie.

Mam pytanie - od kiedy dziecko powinno nauczyc sie pic z kubeczka?Slyszalam ze po 6 mies. ale jak to jest naprawde w praktyce?

Ide cos zjesc bo jak sie obudzi to nici z jedzenia......:-D:-D:-D

doveinred - z tymi kubeczkami to inaczej jest w praktyce niż w teorii. Moja Nicolka jeszcze nie pije z ustnika. Kupiłam jej butelkę Lovi z ustnikiem treningowym, ale puki co nie najlepiej sobie radzi z ustnikiem. Zostaje mi czekać. Oczywiście staram się jej dawać tą butelkę z ustnikiem, ale jak widzę że nie chce z niego pić to podaję jej mleko w zwykłej butelce. Mój Damianek jak miał około 7miesięcy zaczął pić z takiego kubeczka, ale ja musiałam mu trzymać kubeczek bo więcej wylewał niż wypijał. Jak miał osiem i pół miesiąca to sam pił z kubeczka, ale czasem zdarzały się gorsze dni. Wieczorem chciał pić tylko przez smoczek. Ogólnie staraliśmy się jak najszybciej odzwyczaić go od butelki.

doveinred- ja Fliperowi kupilam kubeczek jak mial 6msc tylko taki z silikonowym dziubkiem, od razu zaczaił o co w tym chodzi. teraz nie ma roznicy czy dostaje picie w kubeczku czy butelce.
nie ma reguły z wprowadzeniem kubeczka, możesz spróbować teraz...zobaczyc jak dzidzia zareaguje i czy jej bedzie pasowało, jeśli nie poczekaj i spróbuj za jakiś czas.

ja dzis nie bardzo sie czuje łeb mnie boli, wszystko mnie wnerwia, teraz polozylam małego na drzemkę ale coś go słysze. tak więc pewnie nie zaśnie:/
w niedziele powinnam dostać @ i do dziś brak...nie podobno zeby fasolka bo jakos sobie tego nie wyobrazam.
wpadne pozniej bo ogarniam chate...

reklama
ilonka
kochana tescik :-p:-):-p:-)

mnie wczoraj temperatura zlapala nawet na kompie mi sie siedziec nie chcialo...zimno mi bylo a malutka taka cieplutka byla...o 21.30 pozlozylam sie do lozka i sie grzalam...musialam se pecherz przeziebic bo w nocy co 3 godziny latalam prawie tak samo jak w ciazy...tylko ze wtedy co 2 biegałam...jeszcze pradu nie bylo i z latarka w telefonie lazilam po chacie :-D:-D

Do góry