reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ha-NN-aH - o matko kobieto :szok: ale chudzina się z Ciebie zrobila, aż wierzyć się nie chce, że to w ciągu 3 miesięcy :szok: ale rzeczywiście - Ty się więcej juz nie odchudzaj, bo znikniesz nam ;-)

Amdzia84 - mężów to za dużo nie można sluchać :tak: mój wogóle nie chciał o drugim dziecku słyszeć, a teraz życia nie widzi poza małą :-p i ciągle mi za nią dziękuje, hihihi...

U nas też ciągle nocne pobudki, ale to chyba jednak upał :sorry2: Karolka rzuca się na cycka, napije się i śpi dalej... męczące to trochę, ale co zrobić...

miłego dnia dziewczynki :-D

reklama
Ha-NN-aH - O KURRCZE :szok::szok::szok:

A ja się przyszłam wyżalić :wściekła/y: We wtorek byłyśmy na szczepieniu (2 skojarzone) i wtoreki, sroda to była porażka, Zuzka tak dała popalić, że hej.
Chyba za chwalenie jej w czasie chrztu bo była jak anioł.....do wtorku mielismy w domu gości wiec popołudniu wtorek plan sprzatania mialam... ale co tam mała nie pozowliła była tak marudna i non stop ręce i ręce. W nocy lekko ciepława była, ale to raczej z upałów i budziła sie co godzine :no: Dziś już luzik, za to cały czas drzemie w cieniu pod drzewem....a ja sprzątam nadsłu****ąc i cały czas góra dół po schodach (i jak ja mam przytyć). Nie wiem, ale wydaj mi się że chyba coś na dole dziąsełko popuchło..może ząbki sie zaczynają (chociaz to za wcześnie). :crazy:
Przyznam, że byłam złosliwa dla ślubnego, jak taki zakochany z Zuzu to w nocy wstawał (oczywiscie ja też bo nie umiem tak udawać, że spie) mimo że miał na 6 do pracy bez słowa narzekania (za to dziś mu zrobię deser ;-)). Dwa razy położył ją u nas w łóżku (na koniec przed praca oj zła bylam zła). Idę bo musze jeszcze obiadek wymyślić na ten upał. :-)

Pozdrówko

Ha-NN-aH
Mnie niestety dietka nie służy :-( bardzo bolą mnie ręce i nie wiem co mam z tym zrobić. Nie mogę nie raz nic w ręce utrzymać :no: Ale efekt jest, bo już mam prawie 5kg na minusie ;-)

Ha-NN-aH
Mnie niestety dietka nie służy :-( bardzo bolą mnie ręce i nie wiem co mam z tym zrobić. Nie mogę nie raz nic w ręce utrzymać :no: Ale efekt jest, bo już mam prawie 5kg na minusie ;-)
Robiłaś badania? Pierwsze słyszę żeby po tej diecie wystąpiły takie objawy.
Tak czy siak to ładny wynik, ale obwaiam się że jak przerwałaś dietę, szybko kg powrócą.:-(

hej
hannah ty chudzino!!!
martilla powiedz mi gdzie cie dokladnie bolala ta reka??bo mnie tez cos boli prawa z wewnetrzniej strony,niewiem czy to jest przed lokciem czy za bo trudno mi okreslic ale jak mala podnosze to mi ciezko...a powiem ze to mi sie stalo w nocy bo zle spalam :zawstydzona/y:

ewelka
mnie bolało od nadgarstka prawie do łokcia, a Ty jak źle spałaś to powinno Ci przejść do jutra, mnie to tak bolało ,że nie mogłam prawą ręką kucyka zrobić bo przełożenie gumki na włosach palcami graniczyło z cudem :-) albo kranu nie dałam rady odkręcić a przecież to żaden wysiłek. w każdym razie życzę Ci żebyś nie miała tego co ja:-D

Robiłaś badania? Pierwsze słyszę żeby po tej diecie wystąpiły takie objawy.

Robiłam badanie ogólne krwi i moczu i wyszły jak u niemowlęcia :-D Lekarka powiedziała, że to może być od niedoboru H2O w organizmie także uzupełniam ostro płyny i się zobaczy co będzie dalej :tak:

Tak czy siak to ładny wynik, ale obwaiam się że jak przerwałaś dietę, szybko kg powrócą.:-(

A kto powiedział, że zrezygnowałam ;-)

No i jeszcze się pożalę...mąż znów na weekend wyjechał. Ja zamierzam pojechać do koleżanki, ale strasznie się boję, że nas zleje, bo zapowiadali deszcze i burze :no:

reklama
Ehh no i do koleżanki nie pojechałam, a jak na razie nie pada :wściekła/y: jak się nie rozpada do 20:00 to się wkurzę :angry:

Hania spała 1,5 h normalnie dla mnie rekord :-p a ja godz. razem z nią, bo znów mnie boli ręka, aż wzięłam ibuprom żeby choć trochę złagodzić ból. Mąż dzwonił, że wróci w nocy jutro bo będą do późna robić :-( Dobrze, że koleżanka się nade mną zlitowała i jutro wpada na cały dzień w odwiedziny.

Kurcze muszę się za naukę zabrać i za to cholerne pisanie pracy mgr, ale w ogóle jakoś nie mam motywacji do tego :confused:

Do góry